Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ



Ο Θάνατος είναι ο μεγάλος άγνωστος. Πολλοί είναι εκείνοι που μπορεί ακόμα και να αποφεύγουν να τον σκέφτονται, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που λόγω της δουλειάς τους επικοινωνούν με πνεύματα, και σκέφτονται τον θάνατο κάθε μέρα.
 
Ένα από τα πιο άσχημα συναισθήματα που μπορούμε να έχουμε είναι το να πιστεύουμε ότι κάποιος που αγαπάμε έφυγε για πάντα. Αυτό που γνωρίζουμε πλέον είναι ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος - είναι η μετάβαση σε μια άλλη φάση του πνευματικού ταξιδιού μας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα και χωρίς το σώμα μας, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.
 
Οι αγαπημένοι σας που έχουν πεθάνει ζούνε τώρα σε μια πνευματική διάσταση, γεμάτοι ζωή και προσωπικότητα.
 
Υπάρχουν τρία σημαντικά μηνύματα που οι αγαπημένοι σας ως πνεύματα θέλουν να ξέρετε.

1. Είναι καλά.
Το πιό σημαντικό πράγμα που οι αγαπημένοι σας σαν πνεύματα θέλουν να ξέρετε είναι ότι είναι καλά. Είναι ελεύθεροι από τον σωματικό πόνο και την ασθένεια. Τα πνεύματα που κοντά στο τέλος της βιολογικής ζωής τους είχαν δυσκολία στο να περπατήσουν ή να κινηθούν, συχνά κατά την διάρκεια μιας πνευματιστικής συνεδρίας εμφανίζονται χορεύοντας και χοροπηδώντας για να τονίσουν την καινούργια τους σωματική ελευθερία.
 
Tα πνεύματα που αναχώρησαν ξαφνικά από ένα τροχαίο ατύχημα ή άλλο απρόσμενο γεγονός συχνά δείχνουν ότι βγήκαν από το σώμα τους μόλις λίγο πριν το γεγονός και το παρακολούθησαν να συμβαίνει. Δεν ένοιωσαν τον σωματικό πόνο. Συχνά υπάρχει ένα αίσθημα συναισθηματικής αποστασιοποίησης, σαν να το παρακολουθούσαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλον.
 
Όταν κάποιος αφαιρεί την ζωή του, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τα μέλη της οικογένειας που πενθεί. Και αυτά τα πνεύματα, πρέπει να ξέρετε, είναι καλά. Στην απέναντι πλευρά τους υποδέχθηκαν με αγάπη και συμπόνια, και συνεχίζουν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται, όπως και κάθε άλλος.

2. Είναι ακόμη μαζί σας.
Οι αγαπημένοι σας δεν είναι σε ένα πολύ μακρινό μέρος, χαμένοι για πάντα. Βρίσκονται ακόμη εδώ και διαθέσιμοι όταν τους χρειάζεστε. Είναι παρόμοιο με το να είστε σε ξεχωριστά δωμάτια του ίδιου σπιτιού. Επικεντρώνεστε στο τι συμβαίνει στο δωμάτιο σας, και επικεντρώνονται στο τι συμβαίνει στο δικό τους. Αλλά αν τους φωνάζατε, θα μπορούσαν ακόμα και τώρα να σας ακούσουν και να σας ενημερώσουν ότι είναι μαζί σας.
 
Θα μπορούσατε να καλέσετε τους αγαπημένους σας μιλώντας τους δυνατά ή μέσα στο μυαλό σας, και εκείνοι θα σας ακούσουν. Μπορείτε να τους ζητήσετε ενθάρρυνση ή καθοδήγηση, ή απλά να τους εκφράσετε το πως αισθάνεστε. Όταν το κάνετε αυτό, παρατηρήστε αν αντιληφθείτε κάποια απάντηση από μέρους τους. Μπορεί να έρθει σαν μια αίσθηση γνώσης, ή σαν μια σκέψη που ξεπηδάει μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να είναι ανεπαίσθητη, αλλά αν είστε ανοιχτοί στην πιθανότητα, μπορεί να αρχίσετε να αναγνωρίζετε την επικοινωνία τους.

3. Μπορούν να σας στείλουν σημάδια.
Αν χρειάζεστε επί πλέον διαβεβαίωση ότι οι αγαπημένοι σας είναι κοντά, ζητήστε τους να σας στείλουν ένα σημάδι. Ο παππούς ενός φίλου μου πέθανε πολλά χρόνια πριν, και όταν τους επισκέπτεται, ο φίλος μου ξαφνικά μυρίζει και γεύεται καπνό από πούρο. Μπορεί να δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο με την άκρη του ματιού σας και ξαφνικά να νοιώσετε την αγαπημένη παρουσία του, ή ίσως να σας παρουσιαστεί σε έναν όνειρο σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να λάβετε ένα σημάδι, επομένως, όταν ζητάτε κάποιο, να είστε ανοικτοί στο τρόπο που αυτό μπορεί να σταλεί σε σας.
 
Πώς μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά μεταξύ ενός σημαδιού και της φαντασίας σας; Ο εγκέφαλος μας επεξεργάζεται εκατομμύρια εικόνων, ήχων, και εμπειριών κάθε μέρα, και είναι δυνατόν κανένα από αυτά να μην ξεχωρίζει. Αν κάτι ξαφνικά σας εντυπωσιάσει και σας κάνει να σκεφτείτε ότι πρόκειται για σημάδι, προφανώς είναι έτσι.
 
Τα σημάδια πάντα συνοδεύονται από ένα συναίσθημα αγάπης και μια αίσθηση ότι γνωρίζουμε από που προέρχεται το σημάδι.

Υπάρχει τόση πολλή αγάπη, χαρά και συμπόνια στην πνευματική διάσταση. Οι αγαπημένοι σας είναι καλά, είναι ακόμα μαζί σας όταν τους χρειάζεστε, και θα σας στείλουν με χαρά ένα σημάδι όταν τους το ζητήσετε. Αυτή η γνώση δεν θα κάνει την λύπη σας να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Ελπίζω, όμως, να προσφέρει παρηγοριά και να σας εμπνεύσει να μάθετε έναν καινούργιο τρόπο να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας στην πνευματική τους μορφή.

Της Melanie Jade Rummel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου