Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ



Το να βάζουμε στόχους αποτελεί μιά πολύ δυνατή άσκηση για να αποκτήσουμε ευτυχία, αγάπη και σταθερότητα στη ζωή μας.
Από το φαγητό που τρεφόμαστε, μέχρι τα μονοπάτια της καριέρας που ακολουθούμε, όλες οι αποφάσεις ξεκινούν με έναν στόχο. Το να βάζουμε στόχους είναι το πρώτο βήμα στην δημιουργία της δικής μας μοίρας, και μπορεί να μας βοηθήσει να κρατήσουμε μια θετική στάση καθώς κινούμαστε προς τους στόχους μας.
Όπως λέει ο πνευματικός δάσκαλος Gary Zukav, «Κάθε σκοπός θέτει σε κίνηση ενέργεια, είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι».
Η θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Όπως και οι λίστες που γράφουμε, οι κρύσταλλοι εξυπηρετούν σαν οπτικές υπενθυμίσεις των στόχων που θέτουμε, και μπορούν εύκολα να συμπεριληφθούν σε έναν προ-υπάρχων διαλογισμό ή μια ρουτίνα τοποθέτησης στόχων.
Ακολουθείστε αυτήν την απλή διαδικασία τεσσάρων βημάτων για να δημιουργήσετε ξεκάθαρους σαν κρύσταλλους στόχους:
 
Βήμα 1: Συνδεθείτε
Κάθε κρύσταλλος συνδέεται με ένα συγκεκριμένο νόημα, ενέργεια, και σκοπό.  Μας ελκύουν οι κρύσταλλοι, όπως μας ελκύουν συγκεκριμένα χρώματα και μυρωδιές, και συχνά μας ελκύουν εκείνοι οι οποίοι περιέχουν την ενέργεια την οποία υποσυνείδητα προσπαθούμε να φέρουμε στην ζωή μας.
Όταν διαλέγετε έναν κρύσταλλο για να δουλέψετε μαζί του, πρώτα επικεντρωθείτε στο χρώμα και το σχήμα του, και όχι στις συγκεκριμένες θεραπευτικές δυνάμεις του.  Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση, προς έναν κρύσταλλο που θα σας βοηθήσει να φανερώσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στη ζωή σας.

Βήμα 2: Καθαρίστε

Από την στιγμή που αποφασίσετε τον κρύσταλλο, είναι σημαντικό να τον καθαρίσετε από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μπορεί να έχει αρπάξει από άλλους που τον έχουν κρατήσει πριν από σας.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσετε τον κρύσταλλο σας. Μπορείτε να τον βάλετε κάτω από την πανσέληνο για την νύκτα, να τον καθαρίσετε με καπνό από λιβάνι κρατώντας τον πάνω από το λιβάνι καθώς ο καπνός ανεβαίνει, ή να τον βουτήξετε σε αλατόνερο.  Πριν τον βάλετε κάτω από το νερό, βεβαιωθείτε ότι ο κρύσταλλος δεν διαλύεται.

Βήμα 3: Θέστε τον στόχο σας

Κρατήστε τον κρύσταλλο στο κύριο χέρι σας και καθαρίστε το μυαλό σας από οποιαδήποτε αρνητική ή ανεπιθύμητη σκέψη. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο αρχικά, αλλά θα γίνει πιο εύκολο με την εξάσκηση. Όταν επιλέγετε τον στόχο που θα βάλετε, σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα.  Για παράδειγμα, μην βάλετε τον στόχο: «Θέλω να κερδίσω ένα εκατομμύριο ευρώ». Αντ’ αυτού βάλτε έναν στόχο όπως αυτόν: «Επιθυμώ να φέρω καινούργιες οικονομικές ευκαιρίες στη ζωή μου, μαζί με το κουράγιο που χρειάζομαι για να ακολουθήσει τις ευκαιρίες αυτές».

Ηρεμήστε το μυαλό σας και αρχίστε να επικεντρώνεστε στον κρύσταλλο σας και τον στόχο που έχετε επιλέξει για αυτόν.  Περιγράψτε τον στόχο σας δυνατά, μέχρι να νοιώσετε ότι η ενέργεια αυτή έχει συνδεθεί με τον κρύσταλλο σας. Η διαίσθηση σας θα σας πει πότε έχει τεθεί ο στόχος σας.

Βήμα 4: Επισκεφτείτε ξανά την ενέργεια

Φυλάξτε τον κρύσταλλο σας μέσα στην τσέπη σας, πάνω στο γραφείο σας, κάτω από το μαξιλάρι σας, ή δίπλα στο κρεβάτι σας όπου θα λειτουργεί σαν συνεχής υπενθύμιση των θετικών στόχων που έχετε βάλει.  Επισκεφτείτε ξανά και ξαναθέτετε τους στόχους σας κάθε εβδομάδα για να συνεχίσετε το θετικό σας ταξίδι.  Παραμείνετε συνειδητοί της ενέργειας που φέρνετε. Να είστε θετικοί, και η θετικότητα θα επιστρέψει σε σας.


Της Nisonja McGary    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου