Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ – ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ



Ένα από τα πράγματα που έμαθα πολύ καιρό πριν ήταν να μην απορρίπτω πόσα μπορούμε να καταφέρουμε, απλά, επικεντρώνοντας το μυαλό μας στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. 

Η γιατρειά μπορεί να επιτευχθεί κατά τον ίδιο τρόπο – επικεντρώνοντας το μυαλό μας, την προσοχή, και την πρόθεση στην περιοχή του σώματος μας όπου επιθυμούμε να υπάρξει γιατρειά.  Υπάρχουν αμέτρητα βιβλία και συγγραφείς, όπως οι Deepak Chopra, Bruce Lipton, Andrew Weil, Bernie Siegel, και Wayne Dyer, οι οποίοι συζητούν το θέμα της γιατρειάς του σώματος με το νου, και θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να τους μελετήσετε.

Μοναδικός μου σκοπός με αυτό το άρθρο είναι να ανοίξω το μυαλό σας στην δυνατότητα της χρήσης, όχι μόνον του νου, αλλά επίσης και των αιθέριων ελαίων για την γιατρειά.  Γιατί; Διαβάστε.

Ο Πανίσχυρος Νους Μας

Την 10ετία του ’50, ένας επιστήμονας με το όνομα Franklin Loehr εξερεύνησε τα αποτελέσματα της προσευχής και της ανθρώπινης σκέψης πάνω στο νερό και τα φυτά.  Ο Loehr ανακάλυψε ότι η ανθρώπινη σκέψη ήταν σε θέση να μεταβάλλει τις γωνίες δεσμού μεταξύ των ατόμων του οξυγόνου και του υδρογόνου, αλλάζοντας έτσι τις φυσικές ιδιότητες του νερού. (Δείτε: “The Power of Prayer on Plants” by Franklin Loehr).

Αυτό που η κβαντική φυσική μας διδάσκει είναι ότι η ανθρώπινη σκέψη και η ανθρώπινη πρόθεση επηρεάζουν την συμπεριφορά των ηλεκτρονίων.  Εφόσον κάθε χημική και κάθε νευρική διαδικασία στο ανθρώπινο σώμα περιλαμβάνει την δραστηριότητα των ηλεκτρονίων, βλέπουμε ότι οι σωματικές μας λειτουργίες δεν είναι απλά θέματα της παραδοσιακής χημείας και της κλασσικής φυσικής – είναι νοητικά, συναισθηματικά, καθώς και πνευματικά. Η σχέση νου-σώματος για την οποία όλοι μιλούν συμβαίνει μέσω των ηλεκτρονίων.

Τα Αιθέρια Έλαια Ενισχύουν την Γιατρειά

Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους γιατρειάς είναι η χρήση των αιθέριων ελαίων.  Τα χρησιμοποιώ επί χρόνια στον εαυτό μου, την οικογένεια και τους πελάτες μου, με μεγάλη επιτυχία.  Το πώς λειτουργούν με τον τρόπο που το κάνουν, συχνά είναι ένα μυστήριο για μένα, αλλά ξέρω ότι έχουν χημικά συστατικά τα οποία μας τα παρέχει η Μητέρα Φύση, τα οποία (εν μέρει) εξηγούν το πώς και γιατί αυτά λειτουργούν τόσο καλά, και είναι, στην πραγματικότητα, μικροί ισχυροί θεραπευτές.
Αν και εδώ υπάρχει κάτι που μπορεί να μην γνωρίζετε – τα αιθέρια έλαια έχουν ηλεκτρικές ιδιότητες οι οποίες υπόκεινται στις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Δεν είναι εντυπωσιακό;

Είναι γνωστό ότι το ίδιο αιθέριο έλαιο θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, και η συνήθης εξήγηση είναι ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές χημείες.  Αλλά είναι πραγματικά μόνον θέμα χημείας;

Η Επιθυμία, το Συναίσθημα, και η Πρόθεση Μετράνε Επίσης

Σε κάθε τάξη αρωματοθεραπείας διδάσκεται ότι η χημική σύνθεση σύνθεση ενός ελαίου καθορίζει τον ρόλο του στην γιατρειά.  Αλλά η κβαντική φυσική μας διδάσκει ότι τα αιθέρια έλαια υπόκεινται επίσης στην επιθυμία, το συναίσθημα, και την πρόθεση.



Με λίγα λόγια, οι πιθανές δράσεις ενός ελαίου πιστεύεται ότι καθορίζονται και περιορίζονται από την χημεία του, αλλά ο πραγματικός, καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά το ποια πιθανή δράση θα εκδηλωθεί σίγουρα επίσης επηρεάζεται από τις στάσεις του κατασκευαστή και του λήπτη. 

Οι σκέψεις μας δεν θα αλλάξουν την χημεία ενός ελαίου, αλλά οι σκέψεις μας μπορούν να καθορίσουν ποιες πτυχές της χημείας του συγκεκριμένου αυτού ελαίου θα λειτουργήσουν στο σώμα μας.

Πώς Να Δυναμώσετε την Γιατρειά Όταν Χρησιμοποιείτε Αιθέρια Έλαια

·         Τα αιθέρια έλαια δυναμώνουν την πρόθεση – την πρόθεση του ανθρώπου που εφαρμόζει τα έλαια, και την πρόθεση του ανθρώπου που λαβαίνει τα έλαια.  Οι επαγγελματίες θεραπευτές που χρησιμοποιούν τα έλαια γνωρίζουν από εμπειρία ότι τα αιθέρια έλαια λειτουργούν καλύτερα με την προσευχή, την πίστη, και την πεποίθηση.  Αυτό σημαίνει ότι ο λήπτης ενός αιθέριου ελαίου μπορεί να συμμετέχει στην δική του θεραπεία.  Τα έλαια δεν είναι θεραπευτές, είναι τα οχήματα που πρέπει να διευκολυνθούν με τις υποστηρικτικές μας σκέψεις για να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο!  Θα λειτουργήσουν αρκετά καλά χωρίς την συνειδητή συμμετοχή του λήπτη λόγω της πρόθεσης που τους έχει δοθεί κατά την καλλιέργεια, την απόσταξη, την συσκευασία και την διανομή – αλλά λειτουργούν πολύ καλύτερα όταν ο λήπτης συμμετέχει ενεργά στην δική του θεραπεία.

·         Όταν ένα έλαιο εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, μπορείτε νοητικά να το κατευθύνετε να πάει όπου αυτό είναι αναγκαίο και να επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.  Η επιβεβαίωση σας πρέπει να είναι περισσότερο από μια στιγμιαία σκέψη, πρέπει να βγαίνει από τις πιο βαθιές πεποιθήσεις σας, συναισθήματα, και πίστη, και να επαναλαμβάνεται και συνειδητά να κρατείται μέχρι να εκδηλωθούν να επιθυμητά αποτελέσματα.

·         Ένα έλαιο, επομένως, είναι γεμάτο δυνατότητες – σχεδόν απεριόριστες – για παράδειγμα, ένα έλαιο μπορεί να είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την ηπατική λειτουργία, αλλά να μην είναι γνωστό για την αναγέννηση των νεύρων.  Ακόμα κι έτσι, το έλαιο αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αναγέννηση των νεύρων, αν το κατεύθυναν προς τον σκοπό αυτό.  Γνωρίζοντας αυτό, αν νομίζετε ότι δεν έχετε το σωστό έλαιο για μια συγκεκριμένη εφαρμογή, χρησιμοποιώντας την διαίσθηση σας, διαλέξτε ένα έλαιο που έχετε, και με έντονη συγκέντρωση και συναίσθημα, κατευθύνετε το έλαιο να κάνει οτιδήποτε επιθυμείτε να κάνει.  Τα αιθέρια έλαια είναι διαποτισμένα με μία ευφυϊα ανύπαρκτη στα φαρμακευτικά προϊόντα.
 
Τα αιθέρια έλαια είναι κομιστές ζωντανής ενέργειας και λειτουργούν σε όλα τα ανθρώπινα επίπεδα: σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, κοινωνικό και πνευματικό. Πιστεύω ότι τα αιθέρια έλαια λειτουργούν ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο (αν δεν με πιστεύετε αρχίστε να φοράτε το μείγμα της «Αφθονίας», το οποίο έχει ένα όμορφο, εξωτικό άρωμα, και κατευθύνετε το έλαιο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε οτιδήποτε είναι αυτό που ψάχνετε στη ζωή σας – στη συνέχεια παρακολουθείστε τι συμβαίνει!)


Της Marnie Clark


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου