Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ


Ως μέρος της πνευματικής αφύπνισης σου, δεν είναι ασυνήθιστο να οδηγηθείς να βρεις την αποστολή σου. Ας δούμε τι είναι η αποστολή, πώς ξέρεις ότι είσαι σε μία, και πώς να τη βρείς.

Μια αποστολή, ή σύμβαση αν προτιμάς αυτόν τον όρο, είναι απλά μια εργασία ή εργασίες που έχεις κανονίσει εκ των προτέρων να κάνεις εδώ στη γη, ως μέρος του γενικού σχεδίου. Σε αυτό το στάδιο, καταλαβαίνουμε ότι το γενικό σχέδιο είναι να βοηθήσουμε στην αφύπνιση της ανθρωπότητας και να βοηθήσουμε την αγαπημένη Γαία και όλους τους κατοίκους της να εξελιχθούν / να επιστρέψουν σε μια υψηλότερη διάσταση. Με την ανθρωπότητα, πολλή από την εργασία αυτή είναι η σταδιακή αφύπνιση των ανθρώπων μέσα από καλοπροαίρετες πράξεις αγάπης, συγχώρεση, γιατρειά, επικοινωνία, δίνοντας φως, και  καθοδήγηση. Ο σωστός χρόνος είναι ζωτικής σημασίας και γι' αυτό το σχέδιο φθάνει στο αποκορύφωμά του αυτή τη στιγμή. Διότι, όπως έχει προφητευθεί από τόσους πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, τώρα είναι η ώρα για αυτό το κβαντικό άλμα στην ανθρώπινη εξελικτική συνείδηση ​​να συμβεί. Μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή να είσαι ενσαρκωμένος εδώ στη Γαία, έτσι δεν είναι;

Είμαι σε κρίσιμη αποστολή;

Κάθε αποστολή είναι κρίσιμη για την ψυχή σου. Καμία ζωή – άσχετα με το πόσο μικρή ή πόσο ασήμαντη φαίνεται - δεν είναι ασήμαντη. Είναι απλά μια ερμηνεία (μια λανθασμένη ερμηνεία μάλιστα), αν βλέπεις τη ζωή τη δική σου ή κάποιου άλλου, ως ασήμαντη για το γενικό σχέδιο.

Είσαι μια μοναδική σπίθα της Θεϊκής συνειδητότητας, επομένως η αποστολή σου
είναι κρίσιμη εξ ορισμού. Η αποστολή σου είναι φτιαγμένη ακριβώς στα μέτρα σου, και κανένας άλλος δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή σου για την ψυχή σου. Επέλεξες το πότε γεννήθηκες, το που θα γεννιόσουν, και ποιοι θα είναι οι γονείς ή οι οδηγοί σου, όλα για να δημιουργήσεις τις καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό σου για να ολοκληρώσεις την αποστολή σου.

Αν διαβάζεις αυτό και άρχισες τη διαδικασία της πνευματικής αφύπνισης πριν από την πλειοψηφία της ανθρωπότητας, είναι επειδή η αποστολή σου περιλαμβάνει να βοηθήσεις την ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να ανέβει όντας ο πρόδρομος και αλλάζοντας την συλλογική συνείδηση.
  
Ας μην μειώνουμε τη ζωή μας πάνω στη γη σε μόλις μια δήλωση αποστολής. Κάθε φορά που ενσαρκωνόμαστε σε φυσική μορφή, το κάνουμε και να βιώσουμε επίσης τη δυαδικότητα του χωρισμού και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την ενότητα με την Ανώτερη Δύναμη. Και ας μην ξεχνάμε την απόλυτη ομορφιά αυτού του πλανήτη όπου έχουμε γεννηθεί, ότι η Ζωή προορίζεται να είναι γεμάτη χαρά, και μετά την ολοκλήρωση του γενικού σχεδίου, θα δούμε την επιστροφή ενός κόσμου που επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Είναι σημαντικό να μην κρίνουμε τους άλλους και να κάνουμε εικασίες για την αποστολή τους. Κάποιες ψυχές που ενσαρκώνονται εδώ την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά στάδια εξέλιξης και δεν είναι ακόμη έτοιμες να κάνουν το βήμα προς το επόμενο επίπεδο της πνευματικής ανάπτυξης. Είναι εδώ για να βιώσουν ακριβώς τις αλλαγές και την εμπειρία της δυαδικότητας σε αυτή τη διάσταση.

Δεν νομίζω ότι είμαι σε αποστολή

Ένα άτομο μπορεί να είναι στην αποστολή του χωρίς να το γνωρίζει. Χωρίς πνευματική αφύπνιση στο θέμα αυτό. Οι αποστολές θυσίας πολύ συχνά είναι κάπως έτσι - εκείνοι που συμφωνούν να ταλαιπωρηθούν έτσι ώστε άλλοι να μπορέσουν να γιατρευτούν ή να δουν την αδικία σε ό, τι έχει συμβεί. Και πάλι, αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στη δική μας αποστολή και να μην κρίνουμε τους άλλους - ποτέ δεν γνωρίζουμε εάν το πρόσωπο που μας προκαλεί την ταλαιπωρία κάνει αυτή την πράξη από άνευ όρων αγάπη για να βοηθήσει εμάς και τους άλλους στην πνευματική μας ανάπτυξη.


Ομαδικές Αποστολές

Επειδή το έργο είναι τόσο μεγάλο, μερικές ομάδες (παρόμοιας πνευματικής προέλευσης, και ορισμένες φορές από διαφορετικές προελεύσεις ώστε να προσφέρουν συμπληρωματικές δεξιότητες και ενέργειες) ενσαρκώνονται ταυτόχρονα για να εργαστούν για μια ενιαία αποστολή. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ψάχνεις για κάτι ή ότι περιμένεις κάτι ή κάποιον, αλλά δεν ξέρεις τι. Αυτή είναι μια περίοδος συλλογικής προετοιμασίας και ενσωμάτωσης εμπειρίας, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για την αποστολή σου, όταν οι τροχοί του Σύμπαντος γυρίσουν έτσι ώστε οι άλλοι στην ίδια αποστολή σε βρουν και είναι η κατάλληλη στιγμή.


Πώς μπορώ να βρω την αποστολή μου;

Μπορείς να βρεις την αποστολή σου βάζοντας το εγώ σου κατά μέρος και με το να αφεθείς. Επιτρέποντας στην ψυχή ή τους οδηγούς σου να σε οδηγήσουν στο δρόμο σου. Να ξέρεις ότι η αποστολή σου θα έρθει σε σένα όταν είσαι έτοιμος. Αν είστε σε μια πορεία που συνεχώς εμποδίζεται, καθυστερεί, και ούτω καθεξής, μπορείς να είσαι βάσει της λογικής σίγουρος ότι αυτή η πορεία δεν σε οδηγεί στην αποστολή σου. Σημείωσε ότι το να αφεθείς δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις τίποτα - σημαίνει ότι δεν πιέζεις μια κατάσταση. Η ψυχή σου ζει πέρα
​​από αυτή τη σωματικότητα και χρησιμοποιεί τη ροή του Σύμπαντος να για εκδηλωθεί. Έτσι, το να πηγαίνεις με τη ροή είναι η μέθοδος της ψυχής για να σε οδηγήσει στην αποστολή σου.

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι το Σύμπαν δημιουργεί καταλύτες για να διορθώσεις την πορεία σου όταν δεν είσαι στην αποστολή σου ή δεν πηγαίνεις προς αυτή την κατεύθυνση. Αντίθετα, το σύμπαν έχει την συνήθεια να σε ενισχύει όταν είσαι στην αποστολή σου. Αυτό όλο έχει να κάνει με το να πηγαίνεις με τη ροή.

Όχι Μόνον Τι, Αλλά Και Που

Η ολοκλήρωση της αποστολής σου δεν περιλαμβάνει μόνο το «τι». Περιλαμβάνει, επίσης, το «πού» της αποστολής σου. Αισθάνεσαι συχνά ότι το μέρος που τώρα ζεις σε κρατά με κάποιο τρόπο πίσω; Ίσως κάνεις αυτό που κάνεις, αλλά δεν το κάνεις στο σωστό μέρος. Αν αυτό σου θυμίζει τον εαυτό σου , μπορεί να είναι καλύτερο να εξετάσεις αυτή τη σκέψη και να δεις αν μπορείς να οραματιστείς ότι επιτελείς την αποστολή σου κάπου αλλού. Και πάλι, το Σύμπαν θα σου δώσει σημάδια. Δεν είναι πάντα μια μεγάλη φωτεινή επιγραφή, αλλά τα ήπια σημεία θα είναι εκεί αν τα ψάξεις.


Αλλά Δεν Θέλω να Περιμένω Άλλο. Τι Μπορώ να Κάνω Για να το Επιταχύνω;

Ενώ όλα συμβαίνουν στη συμπαντική χρονική στιγμή, μπορείς να πεις στο Σύμπαν ότι είσαι έτοιμος για την αποστολή σου. Πριν το κάνεις αυτό όμως, βεβαιώσου ότι έχεις απαλλαγεί από κάθε φόβο. Διαφορετικά απλά τονίζεις στο Σύμπαν ότι δεν είσαι έτοιμος.

Το να λες κάθε ημέρα
affirmations μπορεί να είναι πολύ χρήσιμo στο να ενισχύσεις την ετοιμότητα και το αίτημα σου για να βρεις την αποστολή σου. Μια από τις αγαπημένες μου affirmations προέρχεται από μια οντότητα με το όνομα Κρύων:

«Πνεύμα, ζητώ και συν-δημιουργώ ένα σαφές όραμα για το ποιος θα πρέπει να είναι ο δρόμος μου. Φανέρωσε τα σημάδια στην πορεία, έτσι ώστε να μην γίνει λάθος».

Είθε να βρεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου με άνεση και χάρη.


Μετάφραση άρθρου από το blog: http://motherearthfathersun.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου