Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Φιλοσοφία του "Ξυπνώντας τον Ονειρευτή. Αλλάζοντας το Όνειρο"



Για πολλά χρόνια ο Δυτικός Κόσμος έζησε ένα όνειρο.  Ένα όνειρο που βασίστηκε στην κατανάλωση και στην απόκτηση υλικών αγαθών χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες στον φυσικό κόσμο ή το ίδιο μας το μέλλον.
Συγχρόνως, υπάρχει μια ήπια αλλά βαθιά επανάσταση στην ανθρώπινη συνείδηση που συμβαίνει σε όλον τον κόσμο  και έχει επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και οι αριθμοί συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.  Οι εμπειρίες που οι άνθρωποι αυτοί έχουν βιώσει είναι εκπληκτικά όμοιες και χαρακτηρίζονται από μια νέα αίσθηση ευημερίας, αύξηση της χαράς της ζωής, μείωση του φόβου, και μια φυσική παρόρμηση να συμβαίνουν στον κόσμο πραγματικά. Τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε πνευματική αφύπνιση έχουν μεταμορφώσει σε μόνιμη βάση τη σχέση τους με τον εαυτό τους και την πραγματικότητα, ενώ συνεχίζουν να συμμετέχουν στην καθημερινή ζωή.
Ποιός είναι ο ρόλος μας στην δημιουργία ενός νέου μέλλοντος προς την εξέλιξη και έναν τρόπο ζωής υποστηρικτικό για όλους; Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη σχετική γνώση και υλικό που εμπνέει τα οποία είναι απαραίτητα για να κτίσουμε την πνευματική επίγνωση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Φιλοδοξούμε, μέσω αυτής της ιστοσελίδας, να βοηθήσουμε στην δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρώπων οι οποίοι, μαζί, μπορούν να εξαπλώσουν ένα νέο όραμα ζωής και υψηλότερου καλέσματος, απλά ζώντας αυτή την νέα συνειδητότητα. Τώρα καλούμαστε να αλλάξουμε το όνειρο μου μοντέρνου κόσμου. ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε αν έχει εκδοθεί στα Ελληνικά το βιβλίο"Ξυπνώντας τον ονειρευτή,αλλάζουμε το όνειρο".Και εάν ναι, από ποιές εκδόσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή