Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΥΛΗ           Σε αυτό το ιερό καταφύγιο μπορείτε να λάβετε και να στείλετε ενέργεια και αγάπη. Παρακαλώ πάρτε μια στιγμή για να χαλαρώσετε και να βρείτε το κέντρο σας. Επικεντρώστε όλη την επίγνωση σας στο λαμπερό σημείο του φωτός στο κέντρο των κυμάτων. Εκεί είναι μια μυστικιστική πύλη. Φανταστείτε ότι η αναπνοή σας σας μεταφέρει μέσω αυτής της δίνης και πάλι πίσω καθώς οραματίζεστε τα κύματα να κινούνται με κάθε αναπνοή.

Για να Πάρετε Ενέργεια

Οραματιστείτε τα κύματα να έρχονται προς το μέρος σας. Καθώς το κάνετε αυτό, να ξέρετε ότι μια αστραφτερή δύναμης ζωής, από τις εκατοντάδες των ανθρώπων που στέλνουν ενέργεια σε αυτήν την ίδια την εικόνα-ρέει στο κέντρο της καρδιάς σας και στο σώμα σας. Κύμα μετά το κύμα  αφρώδης, ζωντανή ενέργεια γεμίζει ολόκληρη την ύπαρξή σας.
 
Για να Δώσετε Ενέργεια

Οραματιστείτε τα κύματα να ρέουν από την ακτή προς το φως. Καθώς το κάνετε αυτό, φανταστείτε ενέργεια να ρέει από το κέντρο της καρδιάς σας προς τους ανθρώπους που είναι εδώ ζητώντας βοήθεια ή θεραπεία. (Αυτό  δίνει δύναμη σε εσάς, καθώς και στους ανθρώπους που την στέλνετε. Να ξέρετε ότι δίνετε με ανοιχτή και γεμάτη αγάπη καρδιά επιστρέφει σε εσάς πολλαπλάσιο.)

Για να μπείτε περισσότερο στο κλίμα της θαλάσσιας μυστικιστικής εισόδου, φέρτε την εικόνα σε πλήρη οθόνη, βρείτε στο youtube ένα κομμάτι με θαλάσσια κύματα και ακούτε το όσο κάνετε αυτόν τον διαλογισμό φορόντας ακουστικά, Αφιερώστε 10-15 λεπτά σε αυτό. Είναι ένα δώρο στον εαυτό σας. Το αξίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου