Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ


Εδώ θα βρείτε μια λίστα από προτάσεις για να ανεβάσετε το ενεργειακό σας πεδίο σε υψηλότερη και ταχύτερη δόνηση.  Αυτό θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τον διπλό στόχο να άρετε τα εμπόδια και να επιτρέψετε στην συμπαντική δύναμη να εργαστεί μαζί με σας και μέσα από σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΑΣ. Η κάθε σκέψη που έχετε σας επηρεάζει.  Με το να στρέφεστε από μια αποδυναμωτική σκέψη σε μια που σας ενδυναμώνει, ανεβάζετε την ενεργειακή σας δόνηση και δυναμώνετε τον εαυτό σας και το άμεσο ενεργειακό πεδίο.  Για παράδειγμα, ενώ έλεγα κάτι σε ένα από τα παιδιά μου που βρίσκονται στην εφηβεία, και το οποίο στόχευε να την κάνει να νοιώσει ντροπή για την συμπεριφορά της,  σταμάτησα και υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει γιατρειά στην καταδίκη.  Συνέχισα προσφέροντας αγάπη και κατανόηση ρωτώντας την πως ένοιωσε για την αυτό-καταστροφική συμπεριφορά της και τι θα ήθελε να κάνει για να την διορθώσει.  Η αλλαγή σήκωσε το ενεργειακό πεδίο και οδήγησε σε παραγωγική συζήτηση.

Το ανέβασμα του ενεργειακού πεδίου σε ένα σημείο όπου η κόρη μου και εγώ συνδεθήκαμε με την δύναμη του σύμπαντος συνέβη σε δέκατα του δευτερολέπτου όταν απόκτησα επίγνωση των χαμηλής ενέργειας σκέψεων μου και αποφάσισα να την ανεβάσω.  Όλοι έχουμε την ικανότητα να ενεργοποιήσουμε αυτήν την παρουσία και δύναμη του σύμπαντος, όταν αποκτήσουμε συνείδηση των σκέψεων μας.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. Ακόμα και αν είναι για λίγες μόνον στιγμές κάθε μέρα, ενώ περιμένετε σε κόκκινο φανάρι, η πρακτική αυτή είναι ζωτικής σημασίας.  Ο διαλογισμός σας επιτρέπει να κάνετε συνειδητή επαφή με την Πηγή σας και να ανακτήσετε την συμπαντική δύναμη, βοηθώντας σας να καλλιεργήσετε μια δεκτικότητα που ταιριάζει με την δύναμη της δημιουργίας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ. Υπάρχουν τρόφιμα με χαμηλή ενέργεια, και τρόφιμα με υψηλή ενέργεια. Τα τρόφιμα που έχουν ψεκαστεί με τοξικά χημικά θα σας αποδυναμώσουν, ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα ότι οι τοξίνες είναι εκεί.  Τεχνητά τρόφιμα, όπως είναι τα γλυκαντικά, είναι χαμηλής ενέργειας προϊόντα.  Γενικά, τρόφιμα πλούσια σε αλκαλικότητα, όπως φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, σόγια, ψωμί χωρίς μαγιά και παρθένο ελαιόλαδο βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα ενεργειακά και θα σας δυναμώσουν κατά τον έλεγχο των μυών, ενώ πολύ όξινα τρόφιμα, όπως το αλεύρι με βάση τα δημητριακά, τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά και τα ζάχαρα βαθμολογούνται με χαμηλότερες ενέργειες οι οποίες θα σας αποδυναμώσουν.  Αυτό δεν είναι απόλυτο για όλους.  Ωστόσο, μπορείτε να εντοπίσετε το πώς αισθάνεστε μετά την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων, και αν αισθάνεστε αδύναμοι, ληθαργικοί και κουρασμένοι, μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να γίνει ένα χαμηλό ενεργειακό σύστημα, το οποίο θα προσελκύσει περισσότερη από την ίδια χαμηλή ενέργεια στη η ζωή σας.

ΚΟΨΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΥΣΙΕΣ. Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο πώς έμαθα ότι η απόλυτη νηφαλιότητα ήταν απολύτως απαραίτητη για να επιτύχω το επίπεδο της συνειδητότητας που λαχταρούσα και έμελλε να επιτύχω. Το αλκοόλ, και σχεδόν όλα τα συνθετικά φάρμακα, νόμιμα και μη, κατεβάζουν το ενεργειακό επίπεδο του σώματός σας και να σας αποδυναμώνουν. Επιπλέον, σας βάζουν σε θέση να συνεχίσετε να προσελκύετε περισσότερη αποδυναμωτική ενέργεια στη ζωή σας. Απλά με την κατανάλωση χαμηλής ενέργειας ουσιών, θα δείτε ότι άνθρωποι με παρόμοια χαμηλή ενέργεια εμφανίζονται συστηματικά στη ζωή σας. Θα θέλουν να αγοράσουν αυτές τις ουσίες για εσάς, να διασκεδάζουν μαζί σας όταν φτιάχνεστε, και θα σας προτρέπουν να το ξανακάνετε αφού το σώμα σας θα έχει ανακάμψει από την καταστροφή αυτών των χαμηλής ενέργειας ουσιών.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ.  Σκληρές, ρυθμικές, μουσικές δονήσεις με επαναλαμβανόμενους, δυνατούς ήχους κατεβάζουν τα επίπεδα της ενέργειας σας και αποδυναμώνουν εσάς καθώς και την ικανότητά σας να κάνετε συνειδητή επαφή με την συμπαντική δύναμη. Ομοίως, στίχοι  μίσους, πόνου, αγωνίας, φόβου, και βίας είναι χαμηλές ενέργειες που στέλνουν αποδυναμωτικά μηνύματα στο υποσυνείδητο σας και φιλτράρουν τη ζωή σας με παρόμοιες ενέργειες. Αν θέλετε να προσελκύσετε βία, τότε ακούστε στίχους βίας και κάντε την βίαιη μουσική μέρος της ζωής σας.  Αν θέλετε να προσελκύσετε γαλήνη και αγάπη, τότε ακούστε υψηλότερες μουσικές δονήσεις και στίχους που καθρεφτίζουν τις επιθυμίες σας.


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. Οι προσευχές, οι πίνακες ζωγραφικής, οι κρύσταλλοι, τα αγάλματα, τα πνευματικά κείμενα, τα βιβλία, τα περιοδικά, τα χρώματα στους τοίχους, ακόμα και η διάταξη των επίπλων, όλα δημιουργούν ενέργεια στην οποία ζείτε για τουλάχιστον το μισό της ζωής σας. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ανόητο ή παράλογο, σας προτρέπω να ξεπεράσετε τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σας και να έχετε ένα μυαλό ανοικτό σε όλα.  Η αρχαία Κινέζικη τέχνη το feng shui έχει υπάρξει μαζί μας για χιλιάδες χρόνια και είναι δώρο από τους προγόνους μας.  Περιγράφει τρόπους για να αυξήσουμε το ενεργειακό πεδίο του σπιτιού μας και του χώρου εργασίας μας.  Αποκτήστε επίγνωση πως μένοντας σε περιβάλλον υψηλής ενέργειας μας επηρεάζει με τρόπους που δυναμώνουν τη ζωή μας και αφαιρούν τα εμπόδια στην σύνδεση μας με την συμπαντική δύναμη.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Τα παιδιά στην Αμερική βλέπουν 12,000 προσομοιωμένες δολοφονίες στο σαλόνι τους πριν τα κλείσουν τα 14! Τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης δίνουν μεγάλη έμφαση στο να φέρνουν το κακό και το άσχημο μέσα στο σπίτι σας, και σε μεγάλο βαθμό, αφήνουν έξω το καλό.  Είναι μια σταθερή ροή της αρνητικότητας, που καταπατά το χώρο σας και προσελκύει περισσότερο από τα ίδια στη ζωή σας. Η βία είναι το κύριο συστατικό της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, που διανθίζεται με διαφημιστικά διαλείμματα χρηματοδοτούμενα από τα τεράστια καρτέλ των ναρκωτικών και που μας λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται στα χάπια τους! Το τηλεοπτικό κοινό ακούει ότι χρειάζεται όλα τα είδη των χαμηλής ενέργειας φαρμάκων για να αντιμετωπίσει κάθε ψυχική και σωματική ασθένεια γνωστή στην ανθρωπότητα.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών shows τον περισσότερο χρόνο παρέχει μια σταθερή ροή χαμηλής ενέργειας.  Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχω επιλέξει να αφιερώσω ένα σημαντικό μέρος του χρόνου και των προσπαθειών μου στο να στηρίξω την χωρίς διαφημίσεις δημόσια τηλεόραση και να βοηθήσω να αντικατασταθούν τα μηνύματα της αρνητικότητας, της απελπισίας, της βίας, της βλασφήμιας, και της έλλειψης σεβασμού με υψηλότερες αρχές που ταιριάζουν με την αρχή του σύμπαντος.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Ίσως σας είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι οι φωτογραφίες είναι ένα είδος αναπαραγωγής ενέργειας και ότι η κάθε φωτογραφία περιέχει ενέργεια. Διαπιστώστε το οι ίδιοι, στρατηγικά τοποθετώντας φωτογραφίες που τραβήξατε σε στιγμές ευτυχίας, αγάπης, και δεκτικότητας στην πνευματική βοήθεια γύρω από τους χώρους διαμονής σας, στο χώρο εργασίας σας, στο αυτοκίνητο σας, ακόμα και στα ρούχα σας ή σε μια τσέπη ή το πορτοφόλι. Στολίστε με φωτογραφίες της φύσης, των ζώων, καθώς και εκφράσεις χαράς και αγάπης στο περιβάλλον σας, και αφήστε τις να εκπέμψουν ενέργεια μέσα στην καρδιά σας και να σας προσφέρουν την υψηλότερη συχνότητα τους.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Μπορείτε να ανεβάσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας με το να βρίσκεστε μέσα στο ενεργειακό πεδίο άλλων οι οποίοι συντονίζονται στενά με την πνευματική συνειδητότητα.  Επιλέξτε να είστε κοντά σε ανθρώπους που σας δίνουν δύναμη, που τονώνουν την αίσθηση της σύνδεσης σας με το σύμπαν, που βλέπουν το μεγαλείο σε σας, που αισθάνονται συνδεδεμένοι με τον Θεό, και οι οποίοι ζουν μια ζωή που δίνει αποδεικτικά στοιχεία ότι το Πνεύμα γιορτάζει μέσω αυτών.  Θυμηθείτε ότι η υψηλότερη ενέργεια ακυρώνει και μετατρέπει την χαμηλότερη, έτσι να είστε συνειδητοί ότι βρίσκεστε και επικοινωνείτε με άτομα με υψηλή ενέργεια, οι οποίοι συνδέονται με το Πνεύμα και ζουν την ζωή για την οποία ήταν προορισμένοι να ζήσουν. Μείνετε στο ενεργειακό επίπεδο ανθρώπων με υψηλή ενέργεια και ο θυμός σας, το μίσος, ο φόβος και η κατάθλιψη θα λιώσουν – μαγικά θα μετατραπούν στις υψηλότερες εκφράσεις της συμπαντικής δύναμης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ. Αποφεύγετε πεδία χαμηλής ενέργειας όπου υπάρχει πολύ αλκοόλ, χρήση ναρκωτικών, ή βίαιη συμπεριφορά, και συγκεντρώσεις όπου ο θρησκευτικός ή εθνικός αποκλεισμός και η καυστική προκατάληψη ή κριτική είναι το επίκεντρο. Όλα αυτά τα είδη των χώρων σας αποθαρρύνουν από την αύξηση της ενέργειας σας και σας ενθαρρύνουν να ταιριάξετε με χαμηλότερες, εξουθενωτικές ενέργειες. Βυθιστείτε στη φύση, εκτιμώντας την ομορφιά της, ξοδεύοντας χρόνο για κατασκήνωση, πεζοπορία, κολύμπι, περιπάτους στη φύση, και διασκέδαση στο φυσικό κόσμο. Παρακολουθείτε διαλέξεις σχετικά με την πνευματικότητα, πάρετε μαθήματα γιόγκα, κάντε ή να σας κάνουν μασάζ, επισκεφθείτε μοναστήρια ή κέντρα διαλογισμού, και δεσμευθείτε στην βοήθεια των άλλων που έχουν ανάγκη με επισκέψεις σε ηλικιωμένους σε γηροκομεία  ή άρρωστων παιδιών στα νοσοκομεία. Κάθε δραστηριότητα έχει ένα ενεργειακό πεδίο. Επιλέξτε να βρίσκεστε σε μέρη όπου τα ενεργειακά πεδία αντικατοπτρίζουν την συμπαντική ενέργεια.


ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. Ανώνυμα προσφέρετε περισσότερη οικονομική βοήθεια σε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί, και κάντε το από την καλοσύνη της καρδιάς σας, χωρίς να περιμένετε ούτε καν ένα ευχαριστώ. Ενεργοποιείστε την υπέροχη εμμονή σας μαθαίνοντας να είστε ευγενικοί ενώ χαλιναγωγείτε το εγώ σας – το οποίο περιμένει να ακούσει πόσο υπέροχοι είστε – τελείως έξω από την εικόνα.  Αυτή είναι μια ουσιαστική δραστηριότητα για να συνδεθείτε με την συμπαντική δύναμη γιατί το συμπαντικό δημιουργικό Πνεύμα επιστρέφει της πράξεις της καλοσύνης με την απάντηση: Πως μπορώ να είμαι καλός μαζί σου;

Μαζέψτε μερικά σκουπίδια και ρίξτε τα σε ένα κάδο σκουπιδιών και μην πείτε σε κανέναν τίποτα για το τι έχετε κάνει.  Στην πραγματικότητα, ξοδέψτε αρκετές ώρες κάνοντας τίποτα άλλο από το να καθαρίζετε τις βρωμιές που δεν έχετε δημιουργήσει.  Οποιαδήποτε πράξη καλοσύνης προς εσάς τον ίδιο, τους άλλους, ή το περιβάλλον σας σας συνδέει με την καλοσύνη που ενυπάρχει στην συμπαντική δύναμη. Σας δίνει ενέργεια και προκαλεί αυτό το είδος της ενέργειας να ρέει πίσω στη ζωή σας.
Αυτή η συγκινητική ιστορία «Ο Βαλεντίνος», της Ruth McDonald, δείχνει το είδος της προσφοράς που υπονοώ εδώ.  Το μικρό αγόρι συμβολίζει την υπέροχη εμμονή στην οποία μόλις αναφέρθηκα.

«Ήταν ένα μικρό ντροπαλό αγόρι, όχι πολύ δημοφιλής με τα άλλα παιδιά στην Α τάξη.  Καθώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησίαζε, η μητέρα του ενθουσιάστηκε όταν ένα βράδυ της ζήτησε να καθίσει κάτω και να γράψει τα ονόματα όλων των παιδιών της τάξης του ώστε να μπορέσει να φτιάξει έναν Βαλεντίνο για το κάθε ένα.  Αργά θυμήθηκε ένα-ένα όνομα, και η μητέρα του τα κατέγραψε σε ένα φύλλο χαρτιού.  Ανησυχούσε αδιάκοπα γιατί φοβόταν ότι θα ξεχνούσε κάποιο.
Εξοπλισμένος με ένα βιβλίο με Βαλεντίνους για να κόψει, με ψαλίδι και μπογιές και μολύβια, με επιμέλεια και ευσυνειδησία εργάστηκε με ολόκληρη την λίστα.  Όταν όλα τελείωσαν, η μητέρα του τύπωσε το όνομα σε ένα κομμάτι χαρτί και τον παρακολούθησε να τα αντιγράφει ακούραστα.  Καθώς ο κατάλογος των τελειωμένων Βαλεντίνων μεγάλωνε, έτσι μεγάλωνε και η ικανοποίηση του.
Σε αυτό το σημείο, η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί σχετικά με το αν τα άλλα παιδιά θα έφτιαχναν Βαλεντίνους για αυτόν.  Επέστρεφε σπίτι τόσο γρήγορα κάθε απόγευμα για να συνεχίσει το έργο του, ώστε έμοιαζε πιθανόν ότι τα άλλα παιδιά που έπαιζαν στον δρόμο θα ξεχνούσαν τελείως την ύπαρξη του.  Πόσο φοβερό θα ήταν αν πήγαινε στο πάρτι φορτωμένος με 37 δώρα αγάπης – και κανένας δεν τον είχε θυμηθεί! Αναρωτιόταν αν υπήρχε κάποιος τρόπος να βάλει κλεφτά λίγους Βαλεντίνους ανάμεσα σε εκείνους που έφτιαχνε ώστε να ήταν βέβαιον ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον λίγους.  Αλλά εκείνος παρακολουθούσε τα πράγματα του με τόσο ζήλο, και τα μετρούσε ξανά και ξανά με τόση αγάπη, ώστε δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να ξεγλιστρήσει κάποιο επιπλέον.  Τελικά υιοθέτησε έναν πιο φυσιολογικό μητρικό ρόλο, αυτόν της υπομονετικής αναμονής.

Η ημέρα της παραμονής του Αγίου Βαλεντίνου τελικά έφτασε, και τον παρακολούθησε να διασχίζει τον χιονισμένο δρόμο, με ένα κουτί με μπισκότα σε σχήμα καρδιάς στο ένα χέρι, και μία τσάντα για τα ψώνια κρατημένο σφιχτά στο άλλο, με τις 37 προσεγμένες ζωγραφιές του κόπου του.  Τον παρακολούθησε με την καρδιά της να φλέγεται. «Σε παρακαλώ, Θεέ μου,» προσευχήθηκε, «ας πάρει τουλάχιστον λίγους!»

Όλο το απόγευμα τα χέρια της ήταν απασχολημένα νευρικά κάνοντας διάφορα πράγματα, αλλά η καρδιά της ήταν στο σχολείο.  Στις 3.30 πήρε το πλεκτό της και κάθισε καρτερικά σε μια καρέκλα από όπου μπορούσε να βλέπει όλο το δρόμο. 
Τελικά, το αγόρι φάνηκε, μόνος.  Η καρδιά της κατέρρευσε.  Διέσχισε τον δρόμο, γυρνώντας κάθε λίγο να δει τα βήματα του.  Τα μάτια της έψαξαν για το πρόσωπο του.  Από αυτήν την απόσταση ήταν θολό.

Μόνον όταν στράφηκε προς εκείνην το είδε – τον ένα και μοναδικό Βαλεντίνο κρατημένο σφικτά μέσα στο μικρό κόκκινο γάντι.  Μόνον έναν.  Μετά από όλη αυτή τη δουλειά.  Και προφανώς από την δασκάλα.  Το πλεκτό τρεμόπαιξε μπροστά στα μάτια της.  Αχ! και μόνον μπορούσες να σταθείς ανάμεσα στο παιδί σου και την ζωή!  Άφησε κάτω το πλεκτό και πήγε να τον συναντήσει στην πόρτα.
«Τι κόκκινα μάγουλα!» είπε.  «Έλα, άσε με να σου λύσω το κασκόλ.  Τα μπισκότα ήταν καλά;»
Γύρισε προς το μέρος της με πρόσωπο που έλαμπε από ευτυχία και απόλυτη ικανοποίηση. «Ξέρεις κάτι;» είπε.  «Δεν ξέχασα ούτε έναν. Ούτε έναν!»  

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Όταν δοκιμάζουμε τους μυς, όταν κάνετε μια σκέψη εκδίκησης, θα δείξετε αδύναμοι, ενώ μια σκέψη συγχώρεσης σας κρατάει δυνατούς.  Η εκδίκηση, ο θυμός και το μίσος είναι υπερβολικά χαμηλές ενέργειες που σας εμποδίζουν να εναρμονιστείτε με τις ιδιότητες της συμπαντικής δύναμης.  Μία απλή σκέψη συγχώρεσης προς οποιονδήποτε μπορεί να σας έχει θυμώσει στο παρελθόν – χωρίς καμία ενέργεια εκ μέρους σας – θα σας ανεβάσει στο επίπεδο του Πνεύματος και θα σας βοηθήσει στις προσωπικές σας επιδιώξεις.


Μπορείτε ή να υπηρετήσετε το Πνεύμα με το νου σας ή να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αυτό νου να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από το Πνεύμα. 
Παρακάτω θα δούμε το τελευταίο εμπόδιο στο να συνδεθείτε με την συμπαντική δύναμη: η σπουδαιότητα του εαυτού σας.    


(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne W. Dyer, “The Power of Intention: Learning to Co-create Your World Your Way”)








  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου