Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Η ΓΑΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣΗ γαλήνη είναι κάτι που όλοι κουβαλάμε μέσα μας, κάτι που ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει. Η πανταχού παρουσία της είναι όμορφη, γιατί όταν η ζωή αναπόφευκτα μας δίνει απογοητευτικές ή συντριπτικές καταστάσεις, γνωρίζουμε ότι όπου και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να ξεκουραστούμε στην γαλήνη που έχουμε. Όταν έχετε  αληθινή γαλήνη, καμία κατάσταση ή πρόσωπο δεν μπορεί να σας την πάρει.

Η εσωτερική γαλήνη μπορεί να κάνει έναν κοπιαστικό και επίπονο κόσμο ένα ιδιαίτερο είδος παραδείσου, όταν επιλέγουμε να ξεκουραστούμε σε αυτήν.  Η Μητέρα Τερέζα είπε κάποτε, «Η ειρήνη ξεκινά με ένα χαμόγελο». Όπου κι αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή – στο κρεβάτι σας, στο γραφείο σας, στην κουζίνα - δεν έχει σημασία τι διάθεση έχετε, πάρτε μια στιγμή ή δύο για να κλείσετε τα μάτια σας, να αναπνεύσετε βαθιά, και να χαμογελάσετε.  Θα δείτε πόσο μεταδοτικό μπορεί αυτό να είναι καθ’ όλη την ημέρα σας.

Από πού πηγάζει η γαλήνη σας; Έχετε βρει τη δική σας εσωτερική γαλήνη, ή συνδέεστε με μια Ανώτερη Δύναμη που σας φέρνει την γαλήνη;


(Μια φίλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου