Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣΣτο συνημμένο βίντεο ο φυσικός Nassim Haramein εξηγεί πώς οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας.  Το κείμενο αυτό είναι μετάφραση των λόγων του.

Ο Einstein ένωσε μαθηματικά τις δύο έννοιες του χώρου και χρόνου και έφτιαξε μια λέξη: «χωροχρόνος».  Εγώ την μετέτρεψα σε «χωρομνήμη»,  γιατί χωρίς μνήμη δεν υπάρχει χρόνος. Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το προηγούμενο δευτερόλεπτο δεν θα υπήρχε χρόνος, επομένως δεν θα υπήρχε εξέλιξη.  Βασικά, υπάρχει αυτή η επί πλέον διάσταση η οποία είναι μνήμη επί της δομής του χώρου. Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε ότι όταν μαθαίνετε κάτι, μετατρέπετε την δομή του χώρου. Ακόμα και σωματικά, γνωρίζουμε ότι τα γονίδια σας αλλάζουν, γνωρίζουμε ότι το  DNA σας αλλάζει, γνωρίζουμε ότι και άλλα παρόμοια πράγματα συμβαίνουν.   Εκκρίνετε όλων των ειδών τις ορμόνες.  Κάνετε πάρα πολλά πράγματα, και τα πράγματα αυτά στην πραγματικότητα αλληλεπιδρούν με ένα πεδίο πληροφοριών, το οποίο αφήνει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες αποτυπωμένες στην δομή του χώρου καθώς ταξιδεύετε μέσα στον χώρο, μέσα στο διαστημόπλοιο που ονομάζουμε Γη.  Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές γίνoνται διαθέσιμες και αυτό για πρώτη φορά υποστηρίζει την ιδέα ότι το μορφογενετικό πεδίο είναι παρόν.  Το οποίο σημαίνει, ξέρετε, το σενάριο των 100 πιθήκων.  Ακόμα και οι χημικές αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο.  Όταν συμβαίνουν για πρώτη φορά, είναι πραγματικά δύσκολο να γίνουν.  Αλλά μετά, όλο και περισσότερα εργαστήρια αναπαράγουν την χημική αντίδραση όλο και ευκολότερα.  Έχει επίσης αναδειχθεί ότι αν ένας συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων αρχίσει να σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ξαφνικά αυτός γίνεται διαθέσιμος και εύκολος  και αρχίζει να εμφανίζεται ανά τον κόσμο. Για παράδειγμα, ιστορικά, είναι συνηθισμένο φαινόμενο μεγάλες ανακαλύψεις να έχουν γίνει σε αντίθετα μέρη του κόσμου, άσχετα γεωγραφικά μεταξύ τους. Άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι έχουν την ίδια ιδέα την ίδια στιγμή, και ξαφνικά αυτή γίνεται διαθέσιμη στο μορφογενετικό πεδίο σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Επομένως, το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτήν αμέσως; Όχι, διότι πρέπει να έχει αρκετή δύναμη. Πρέπει να υιοθετηθεί αρκετά από αρκετούς ανθρώπους ώστε να είναι όλο και περισσότερο διαθέσιμη.  Αλλά αναμφισβήτητα είναι εκεί.  Επομένως, ναι. Όλα όσα κάνετε, όλα όσα σκέφτεστε, κάθε κίνηση που κάνετε, καταγράφεται από την δομή του χωροχρόνου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου