Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝΥπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το τι επιλέγουμε να απορροφήσουμε, και τι επιλέγουμε να αποφύγουμε.
Είμαστε όλοι τα πράγματα που μας λένε, λεκτικά και μη λεκτικά, κάθε μέρα. Τι επιλέγουμε να απορροφήσουμε και να γίνει η «αλήθεια» μας; Μήπως τρεφόμαστε με το κουτσομπολιό των άλλων, το μίσος, και τη ζήλια; Αν το κάνουμε, οποιαδήποτε συμβολή μας βάζει το πνεύμα μας σε αυτή την αρνητικότητα, και πραγματικά πιστεύω ότι μας κάνει δεκτικούς στην κακή στάση και προοπτική στη ζωή τους.

Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να αισθανθούμε την καλή ενέργεια που απορροφούμε όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που κοιτάζουν τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Αυτοί οι άνθρωποι που βλέπουν ότι οι δύσκολες στιγμές μπορεί να μας αναπτύξουν, άσχετα με το πόσο μπορεί να μας βασανίζουν.

Έχει ειπωθεί ότι γίνεστε σαν τα πέντε άτομα με τα οποία περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Σκεφτείτε την ενέργεια, τα λόγια και τις στάσεις των πέντε ανθρώπων με τους οποίους κάνετε περισσότερο παρέα. Χρειάζεται κάτι να αλλάξετε; Επιλέξτε με σύνεση.


(Ένας φίλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου