Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

"ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ". Μέρος Α: ΚΑΡΜΑ


ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ Webinars

«Σκέψου Κβαντικά! Ζήσε Δημιουργικά!»

«ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

Με τις πρώτες τρεις συναντήσεις μας ολοκληρώσαμε το Α μέρος του σεμιναρίου «Περί Συμπαντικού Νόμου» το οποίο αναφέρεται στο Κάρμα.
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις μαγνητοσκοπημένες συναντήσεις μας όπου συζητάμε για το καυτό και πουλυσυζητημένο, αλλά και τόσο παρεξηγημένο θέμα του κάρμα στο κανάλι μας στο youtube.

Συνάντηση 1η: O Νόμος του Κάρμα (1). Υπάρχουν νόμοι που διέπουν τη δομή και την κίνηση κάθε ατόμου στη Φύση. Ωστόσο, ο άνθρωπος συνεχίζει να ζει σαν τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν σ 'αυτόν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του να είναι τυχαία. Στο webinar αυτό παρουσιάζεται ένας συμπαντικός νόμος ο οποίος όχι μόνο ενσωματώνει τους υπάρχοντες επιστημονικούς νόμους αλλά εξηγεί επίσης και την υποκείμενη τάξη που διέπει τις συνθήκες της καθημερινής μας ζωής.



Συνάντηση 2η: Ο Νόμος του Κάρμα (2). Μέσω του Κάρμα διδασκόμαστε όλοι την ίδια Αλήθεια: Στο τέλος, όλοι μαθαίνουμε να ελέγχουμε το σώμα, τα συναισθήματα, και το νου, ώστε να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε τον εαυτό μας ως «ψυχή». Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθουμε τα μαθήματα αυτά εξαρτάται από την δύναμη της θέλησης του ατόμου. Αν, όμως, η λογική δεν καθοδηγεί την θέληση μας, καταλήγουμε να δημιουργούμε όλο και περισσότερο αρνητικό κάρμα που πρέπει να δουλευτεί. Αλλά, γνωρίζετε ότι, εκτός από τους «φυσικούς» τρόπους με τους οποίους δουλεύουμε το κάρμα, τεχνικές όπως η μετάνοια και ο διαλογισμός μπορούν πραγματικά να κάψουν το κάρμα στα υψηλότερα επίπεδα; Και αν ασκήσουμε συνειδητά τη θέληση μας, προσπαθώντας να μάθουμε πιο γρήγορα τα «μαθήματα της Ζωής», θα εξελιχτούμε πολύ γρηγορότερα από το να περιμένουμε το κάρμα να απομακρυνθεί με φυσικούς τρόπους.


Συνάντηση 3η: Ο Νόμος του Κάρμα (3). Η σημερινή συνάντηση είναι μια προσπάθεια να σας εμπνεύσει να βγείτε από παλιούς τρόπους σκέψης σχετικά με το τι είναι το κάρμα. Παρουσιάζουμε ένα μοντέλο για τη Λογική της Ψυχής: Τι είναι η ψυχή και ποιος είναι ο λόγος ύπαρξής της. Ο εναλλακτικός ορισμός του κάρμα που παρουσιάζεται εδώ είναι το κάρμα ως πεποίθηση, τυλιγμένη γύρω από το συναίσθημα. Η προσέγγιση αυτή είναι αυτή της προσωπικής ευθύνης. Θα σας ενδυναμώσει, δείχνοντας πώς είμαστε οι δημιουργοί της ζωής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου