Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Διαχείριση Εγκεφαλικών Κυμάτων Με Την Βοήθεια του Καλειδοσκοπίου


Μπορείτε να αλλάξετε τα κύματα του εγκεφάλου σας κλείνοντας τα μάτια  κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Όταν κλείνετε τα μάτια σας στο διαλογισμό, αποσυνδέετε τον εξωτερικό κόσμο, η μουσική γεμίζει το χώρο, και μειώνονται οι αισθητηριακές πληροφορίες που εισέρχονται στον εγκέφαλο. Όσο λιγότερες αισθητηριακές πληροφορίες έρχονται στον εγκέφαλό σας, τόσο πιο πολύ ο νεοφλοιός, ή ο σκεπτόμενος εγκέφαλος, ησυχάζει. Όταν ο σκεπτόμενος εγκέφαλος ησυχάσει τελείως, πέφτουμε σε έκσταση, η οποία μας επιτρέπει να λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες είτε από τις δικές μας αυθυποβολές, από τα οράματα ενός νέου μέλλοντος, είτε από το κβαντικό πεδίο.

Σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες έχετε την ικανότητα να αλλάζετε γρήγορα και συνεχώς τα εγκεφαλικά σας κύματα. Ένα πολύ καλό εργαλείο για να βοηθηθείτε να αλλάξετε τα εγκεφαλικά σας κύματα και να πέσετε σε έκσταση είναι το καλειδοσκόπιο.

Με τη χρήση του καλειδοσκοπίου μπορείτε να χαλαρώσετε το σώμα σας και να κοιτάζετε σε γεωμετρικά μοτίβα που ξεκλειδώνουν την πόρτα μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου νου. Είναι αυτή η πόρτα όπου είστε πιο υποβόλιμοι (υποβολιμότητα είναι η ικανότητά σας να δέχεστε, να πιστεύετε, και να αφήνεστε στην πληροφορία χωρίς να την αναλύετε) και είναι αυτή η διαδικασία που αλλάζει τα εγκεφαλικά σας κύματα από τα Βήτα στα Άλφα και στα Θήτα με τα μάτια σας ανοιχτά.

Χρησιμοποιούμε το καλειδοσκόπιο επειδή όταν κοιτάζετε το καλειδοσκόπιο, παρακάμπτετε τα δίκτυα της αντίληψης που σχετίζονται με αποθηκευμένες "γνωστές" πληροφορίες στον εγκέφαλο. Δεν βλέπετε ένα αυτοκίνητο, ένα ποδήλατο, ένα πρόσωπο ή κάτι που θα συσχετίζατε σαν γνωστό σε σας. Επειδή ο νεοφλοιός είναι η τράπεζα μνήμης του γνωστού εαυτού, παρακάμπτει τη σχέση σας με όλα όσα σας είναι γνωστά μέσω συσχετισμού. Τώρα ανοίγετε την πόρτα στο άγνωστο.

 

Το παρακάτω βίντεο, συνδυάζει Καλειδοσκόπιο / Νοητική Ταινία, και είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Dr. Joe Dispenza ‘Becoming Supernatural’.

Ο διαλογισμός του καλειδοσκοπίου διάρκειας 8 λεπτών θα προκαλέσει εγκεφαλικά κύματα Alpha και Theta (κατάσταση υπνωτικής έκστασης). Ο στόχος είναι να βρεθείτε στη βέλτιστη κατάσταση να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας με την 3λεπτη νοητική ταινία που θα ακολουθήσει. Στην πραγματικότητα, ο εγκέφαλός σας θα είναι πιο δεκτικός στις θετικές δηλώσεις που περιέχονται ταινία. Στη συνέχεια, κοιτάξτε ξανά στο καλειδοσκόπιο, αλλά αυτή τη φορά με τη μουσική της ταινίας. Αυτό το τελευταίο στάδιο θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το νέο πρόγραμμα καθώς η αναζωογονητική μουσική θα ενεργοποιήσει τα αισθήματα και τα συναισθήματα από την ταινία που μόλις είδατε. Στόχος της συγκεκριμένης ταινίας είναι η ενδυνάμωση της υγείας σας.

 

Συστάσεις

Κατά προτίμηση παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο στο σκοτάδι, καθώς θα αυξήσει τα επίπεδα της μελατονίνης σας και θα ενισχύσει τις αλλαγές στα εγκεφαλικά σας κύματα.
Πριν αρχίσετε να παρακολουθείτε το βίντεο, προσπαθήστε να επιβραδύνετε την αναπνοή σας και να χαλαρώσετε πλήρως το σώμα σας. Αφήστε το να αισθάνεται σαν να κοιμάται, αλλά κρατήστε το νου σας ξύπνιο.
Η νοητική ταινία είναι σαν ένα νέο πρόγραμμα που θα κωδικοποιηθεί στο υποσυνείδητό σας. Θα συνδεθείτε με το νέο σας μέλλον. Επομένως, ενώ παρακολουθείτε, μην σκεφτείτε και μην αναλύσετε ούτε αμφισβητήσετε τίποτα, απλά νιώστε και απορροφήστε αυτό που βλέπετε.
Παρακολουθήστε κάθε μέρα για τουλάχιστον 21 ημέρες, καθώς είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο εγκέφαλός σας να δημιουργήσει νέα νευρωνικά δίκτυα ή με άλλα λόγια να δημιουργήσει νέες συνήθειες ή νέο νου (υποσυνείδητο επαναπρογραμματισμό).
Παρακολουθήστε το πρωί και ακριβώς πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι, διότι τότε είναι που τα εγκεφαλικά σας κύματα βρίσκονται στη βέλτιστη κατάσταση για επαναπρογραμματισμό. Διαφορετικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όταν χρειάζεστε κινητοποίηση.)

 

Μουσική

Η μουσική του καλειδοσκοπίου ενσωματώνει binaural beats που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε τον εγκέφαλό σας σε κατάσταση Θήτα με ομαλό και εύκολο τρόπο.

Καθώς πλησιάζουμε στην Ανάσταση του Δασκάλου της Αγάπης, επέλεξα ένας διαλογισμό που αφορά το θέμα της αγάπης.

(Χωρίς ελληνική μετάφραση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου