Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ



Η ιστορία σου είναι το κλειδί που μπορεί να ξεκλειδώσει την φυλακή κάποιου. Μοιράσου τη μαρτυρία σου.

Έχω μια φίλη η οποία πάλευε σιωπηλά  με μια σεξουαλική εξάρτηση όλη της τη ζωή. Μεγάλωσε στην εκκλησία και έμμεσα διδάχτηκε να ντρέπεται για αυτό, αντί να ζητήσει βοήθεια.

Είχε ακούσει άνδρες να μιλούν για τη σεξουαλική εξάρτηση τους, αλλά ένιωθε ότι υπήρχε ένα πρόσθετο αρνητικό στίγμα στο να είναι γυναίκα χριστιανή και να αγωνίζεται με ένα σεξουαλικό εθισμό. Η φίλη μου έφερε το πρόβλημα της στο φως μόνον όταν άκουσε μια γυναίκα να μιλάει ανοικτά για τους δικούς της αγώνες με αυτό. Ένιωσε σαν το μυστικό αυτό που κρατούσε κρυμμένο μέσα της δεν έπρεπε να μένει πλέον κρυφό. Μου είπε ότι το βάρος που ένοιωθε για πάνω από 10 χρόνια είχε φύγει  εντελώς από τους ώμους της. Ακόμα αγωνίζεται με αυτό, αλλά το βάρος της ενοχής και της ντροπής έχει φύγει. Μιλάει τώρα σε ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο για τη σεξουαλική εξάρτηση και είναι πηγή γνώσης και έμπνευσης για τους άνδρες και τις γυναίκες που αγωνίζονται να πάρουν βοήθεια και υποστήριξη με τη δική τους εξάρτηση.

Η ιστορία ΣΑΣ μπορεί να έχει την ίδια επίδραση σε κάποιον. Μπορεί να είναι η σωτηρία τους. Εμείς πρέπει να είμαστε απλά πρόθυμοι, γενναίοι, και αρκετά ευάλωτοι για να τη μοιραστούμε.



 (Ένας φίλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου