Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

 Πρόγραμμα «Πέρα Από την Ψευδαίσθηση»

 

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

 


Το Πρόγραμμα

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια πνευματική βιβλιοθήκη γεμάτη πληροφορίες για τον κόσμο και τα πάντα μέσα σε αυτόν - κάθε άτομο και γεγονός, παρελθόν και παρόν. Η πρόσβαση στα αρχεία μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το παρελθόν, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, να αποδεσμεύσετε μπλοκαρίσματα και να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Τα Ακασικά Αρχεία είναι ελκυστικά για όσους αναζητούν επιτεύγματα, γιατρειά, και προσωπική ανάπτυξη. Καθώς επίσης και σε όσους θέλουν να εμπνευστούν.

 


Υπάρχει τόση δύναμη και δυνατότητα που περιμένει στα αρχεία. Το διαδικτυακό εργαστήριο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ» είναι μια τριλογία που σας εκπαιδεύει πώς να εξερευνάτε αυτήν την πολύτιμη πηγή ενέργειας και πληροφοριών. 

Οι δραστηριότητες που εμπεριέχονται σε ολόκληρο το πρόγραμμα, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το νόημα της ζωής σας, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τόσο την ενέργειά σας όσο και το μέλλον σας.

Το διαδικτυακό εργαστήριο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ» αποτελείται από τις εξής ενότητες:

1)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 16 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

2)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 10 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

3)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 10 διαδικτυακές συναντήσεις)

                          _____________________________________

 

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ» 

(Ολοκληρώνεται σε 10 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

Με τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο:

  • Θα μάθετε την εκπληκτική δύναμη της παρούσας στιγμής στη δημιουργία των αρχείων
  • Θα μάθετε συνειδητά και σκόπιμα να γράφετε τα αρχεία της παρούσας στιγμής
  • Θα μπείτε στην σφαίρα του πνεύματος και θα συνδεθείτε με υπέροχες οντότητες εκεί, όπως αγγελικές οντότητες και οδηγοί
  • Θα επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Εαυτό σας
  • Θα γνωρίσετε και θα επικοινωνήσετε με το Ζώο Οδηγό σας/Τοτέμ
  • Θα συναντηθείτε με τον Πνευματικό Οδηγό σας

 

Περιεχόμενο

 Συνάντηση 1η: Καλώς Ήλθατε στα Αρχεία

Τα Ακασικά Αρχεία  είναι μια δονούμενη αποθήκη πληροφοριών και ενέργειας, ένας μόνιμα υπάρχων συντονισμός που επεκτείνεται στη ζωή μας και στο ίδιο το Σύμπαν. Βρίσκονται μέσα στο μικρότερο σωματίδιο και στο μεγαλύτερο πεδίο. Είναι το σωματίδιο, το κύμα, η συνειδητότητα, η ενέργεια, και η πληροφορία της αιωνιότητας.

Υπάρχει μια λαχτάρα ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να αλλάξει τις δύσκολες συνθήκες μας, να κατανοήσει πώς και γιατί συμβαίνουν τα πράγματα όπως συμβαίνουν, και να γιατρέψουμε και να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας με τρόπους που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πολύ πιο ευτυχισμένη. Οι πληροφορίες στα Ακασικά Αρχεία μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε όλα αυτά τα πράγματα, και για το λόγο αυτό, το ενδιαφέρον γι’ αυτήν τη διαδικασία επεκτείνεται τόσο σημαντικά.

Τρεις σημαντικές αλήθειες που αποκαλύπτονται από τα αρχεία είναι ότι αυτά υπάρχουν παντού γύρω μας, μπορούμε να τα δούμε και να διδαχθούμε από αυτά, και καταγράφουμε πληροφορίες όλη την ώρα.

     Πρακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να συντονιστείτε με τα Ακασικά Αρχεία είναι ο διαλογισμός, η βαθιά αναπνοή, και οι επιβεβαιώσεις. Η καθοδήγηση από τα Αρχεία αυξάνεται όταν διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και εστιάζετε στο να ζείτε από την καρδιά σας και όχι από το μυαλό.

Άσκηση: Διαλογισμός με επίκεντρο την καρδιά.

     Αυτή η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να ανοίξετε το κέντρο της καρδιάς σας, καθιστώντας σας πολύ πιο δεκτικούς στις πληροφορίες και τη δύναμη που διατηρούνται στην αιθερική σφαίρα, τη δονούμενη συνειδητότητα του Ακασικού Πεδίου.

 

 

Ένα Σύμπαν Πληροφορίας κι Ευκαιρίας

Συνάντηση 2η. Η Εκπληκτική Δύναμη της Παρούσας Στιγμής στην Δημιουργία των Αρχείων (Α)

     Κάθε στιγμή εισάγετε πληροφορίες και ενέργεια στα προσωπικά σας Ακασικά Αρχεία. Οι σκέψεις σας, οι συμπεριφορές σας, τα συναισθήματά σας ανά πάσα στιγμή γράφονται στα αρχεία της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, το παρόν είναι ο καλύτερος και ο μόνος χρόνος σας για δράση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, είτε αυτή είναι πνευματική, προσωπική ή επαγγελματική. Η βαθιά δύναμη της παρούσας στιγμής είναι πάντα εφικτή και εξαρτάται από εσάς να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που γράφετε τώρα.

     Μαζί με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας είναι τα πιο δυνατά συστατικά τόσο στη δημιουργία των αρχείων όσο και στην ποιότητα της ζωής σας.

     Μία από τις υψηλότερες προθέσεις που μπορείτε να έχετε είναι να κάνετε επιλογές σκέψεων και συμπεριφορών που σας τιμούν. Αυτή η δράση επεκτείνεται μέσα στο χρόνο για να καταγράψει την υγεία και την ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

 

 

Συνάντηση 3η. Η Εκπληκτική Δύναμη της Παρούσας Στιγμής στην Δημιουργία των Αρχείων (Β)

     Το πνεύμα σας έχει πολύ μεγαλύτερη και μακρύτερη προοπτική για τη ζωή. Ενώ μπορεί να έχετε την τάση να εστιάζετε μόνο στα δύσκολα πράγματα, η ψυχή σας βλέπει κάθε κομμάτι της εμπειρίας που ονομάζουμε ζωή από μια πολύ διαφορετική οπτική πλευρά. Η αλήθεια είναι ότι η πραγματική στιγμή είναι τώρα, η πιο ξεχωριστή στιγμή είναι εδώ. Αυτή είναι η στιγμή που έχετε τη δύναμη να διαλέξετε - να διαλέξετε τι σκέφτεστε, τι νιώθετε, τι πιστεύετε, τι κάνετε. Είναι όλα μέσα σε αυτήν την πολύτιμη, δυνατή στιγμή, και ακόμη και μια μικρή αλλαγή στις επιλογές σας τώρα μπορεί να δημιουργήσει δραματικές αλλαγές στα Αιώνια Αρχεία σας. Επειδή, την κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει (ή όχι), υπάρχει πάντα η παρουσία ατελείωτων κοντινών δυνατοτήτων.

Άσκηση: Γράφοντας τα αρχεία σου την κάθε παρούσα στιγμή.

 Η συνειδητοποίηση των κοντινών σας δυνατοτήτων επιταχύνει σημαντικά την ικανότητά σας να πάρετε πίσω τη δύναμή σας και να ανακατευθύνετε τα Παρόντα και Μελλοντικά αρχεία της ζωής σας. Μπορείτε συνειδητά και σκόπιμα να γράψετε τα αρχεία αυτής της στιγμής και οποιασδήποτε στιγμής επιθυμείτε. Με αυτήν την άσκηση, κάνετε τα βήματα για να γράψετε τα αρχεία της παρούσας στιγμής.

 

Συνάντηση 4η: Η Σφαίρα του Πνεύματος (Α)

     Έχετε έναν ιδιαίτερο Φύλακα της Αλήθειας και πολλούς άλλους οδηγούς που φέρνουν έμπνευση που αλλάζει τη ζωή από τα Ακασικά Αρχεία.

     Μπορείτε να αναπτύξετε σχέσεις που έχουν νόημα με αμέτρητους αγγέλους και οδηγούς και μπορείτε πάντα να στραφείτε σε αυτούς για υποστήριξη και πληροφορίες από τα αρχεία.

 

Συνάντηση 5η: Η Σφαίρα του Πνεύματος (Β)

     Το πνεύμα της ψυχής σας είναι μια από τις πιο ισχυρές συνδέσεις που μπορείτε να έχετε με τα Ακασικά Αρχεία. Αυτό το αιώνιο μέρος σας συχνά ονομάζεται «ανώτερος εαυτός» σας. Όταν κάνετε τη σύνδεση με αυτήν τη δημιουργική συνειδητότητα, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα μεγάλα πεδία έμπνευσης και στην αιώνια σοφία όλων των εποχών - παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.

     Υπάρχουν ορισμένα πρακτικά βήματα που μπορούν να ενισχύσουν τη δύναμη της εσωτερικής σας διδασκαλίας, που περιλαμβάνουν το να χαλαρώνετε, να ζητάτε, και να εμπιστεύεστε ό,τι παίρνετε.

     Η δημιουργική πηγή του Σύμπαντος είναι μια κινητήρια δύναμη στη ζωή σας και στον κόσμο, και μπορείτε να καλέσετε αυτήν τη δύναμη ανά πάσα στιγμή.

Άσκηση: Βήματα για να επικοινωνήσεις με το πνεύμα και τους αγγέλους

Η διαδικασία σε αυτήν την άσκηση έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τις υπέροχες οντότητες στο πνεύμα. Είναι πολύ αποτελεσματική και όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο περισσότερο θα δημιουργείτε συνεχώς βαθύτερες σχέσεις που θα σας υποστηρίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

 

Συνάντηση 6η. Η Σοφία του Κόσμου (Α)

     O συντονισμός - ή η ταιριαστή αντήχηση - είναι ένας τύπος ενεργητικού συγχρονισμού που μπορεί να επιφέρει εκπληκτικές και συχνά απροσδόκητες συνέπειες.

     Απεριόριστες πληροφορίες και απεριόριστη δημιουργικότητα γεμίζουν κάθε γωνιά του σύμπαντος και μπορούν να προκληθούν από την ευθυγράμμιση της πρόθεσης και της δράσης σας.

     Οι αποκαλύψεις από τα αρχεία μπορούν να φέρουν αυθόρμητα έμπνευση, ή σκόπιμα να αναζητηθούν, και μερικές φορές οι πληροφορίες επιβάλλονται (ίσως με τη βοήθεια του πνεύματος) μέσω ενός απρογραμμάτιστου συμβάντος που μπορεί να φαίνεται σαν ατύχημα. Η συγχρονικότητα δημιουργεί τη δική της ιδιαίτερη μαγεία και τα αρχεία σας αποτελούν μέρος μιας απίστευτης ταπετσαρίας απεριόριστων πληροφοριών και δονούμενων αιτίων και αποτελεσμάτων.

     Ο ανώτερος εαυτός σας είναι ένα ολόγραμμα που έχει γράψει την αλήθεια σας βαθιά και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπέροχες δονήσεις και τις δυνατές του ιδιότητες όποτε τις χρειάζεστε.

 

Συνάντηση 7η. Η Σοφία του Κόσμου (Β)

     Το μήνυμα είναι σαφές. Η σύνδεση με το Ακασικό Πεδίο αλλάζει όλο το παιχνίδι. Μπορείτε να αποκτήσετε συνειδητά πρόσβαση στις δυναμικές δονήσεις της καθαρής δυνατότητας - ή μπορούν αυτές να έρθουν ακόμη και με μαγικό τρόπο. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε αυτό μια πραγματική δύναμη στη ζωή σας.

     Η Μεγαλύτερη Ακασική Αιτία είναι να ζεις στην καρδιά του σκοπού και της εκτίμησης, να έχεις πάντα επίγνωση των προθέσεων της ψυχής σου και να είσαι πάντα ευγνώμων για την κάθε πολύτιμη στιγμή που είναι η έκφραση της ζωής σου.

 Άσκηση: Oλογραφική προβολή του Ανώτερου Εαυτού

Ο ανώτερος εαυτός σας έχει πρόσβαση σε όλη τη σοφία και σε όλες τις εμπειρίες που θα χρειαστείτε ποτέ. Εκτός από τα Ακασικά Αρχεία, έχει πρόσβαση σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή σας τώρα και σε όλες τις καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Ερχόμενοι σε επαφή με αυτό το μέρος σας, θα μπορέσετε να ζήσετε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, σκοπό και ευτυχία, καθώς και να προσελκύσετε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο μέλλον. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτό το χρόνο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ισχυρότερο, πιο μαγνητικό, και πιο συνδετικό μέρος της φύσης σας.

 

Συνάντηση 8η. Μυθικά Ζώα και Ιερά Δένδρα

     Οι άνθρωποι ζούσαν πάντα σε στενή επαφή με τα ζώα. Όλα τα είδη πλασμάτων, από τις πιο άγριες αρκούδες μέχρι τις πιο εύθραυστες πεταλούδες, παίζουν σημαντικό ρόλο στις μυθολογίες μας. Οι πρόγονοί μας πίστευαν ότι τα όρια μεταξύ ανθρώπων και άλλων ζώων ήταν πολύ λιγότερο ξεκάθαρα καθορισμένα από ό,τι φανταζόμαστε ότι είναι σήμερα και γεφυρώνονταν πιο εύκολα.

     Μερικές φορές, συγκεκριμένα ζώα αποκτούσαν τεράστια σημασία για άτομα ή φυλές, σε βαθμό που κατά κάποιο τρόπο ταυτίζονταν απροκάλυπτα μαζί τους. Οι ανθρωπολόγοι συνήθως χρησιμοποιούν τον όρο «τοτεμισμός» για να περιγράψουν τους τρόπους με τους οποίους οι αυτόχθονες κοινότητες σε όλο τον κόσμο θεωρούν ορισμένα φυτά ή ζώα ως προστάτες -ή ακόμα και προγόνους- του λαού τους. Στην Ιρλανδία, ορισμένες φυλές υιοθέτησαν ονόματα ζώων ως προστατευτικό τοτέμ τους. Επιγραφές σε πέτρες Ogham υποδηλώνουν ότι άτομα επίσης είχαν μερικές φορές το δικό τους ζώο τοτέμ.

Άσκηση: Προσωπικά Totems

Καθοδηγούμενος Οραματισμός: Συνάντηση με το Ζώο Οδηγό σου

 

Συνάντηση 9η. «Συνάντηση με τον Πνευματικό Οδηγό σου» - Καθοδηγούμενος Οραματισμός

 

Συνάντηση 10η: Ανασκόπηση/Q&A/Συζήτηση

 

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε τo blog του προγράμματος:

https://thinkquantumlivecreatively.blogspot.com/

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και για το κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: psychologyandmore@gmail.com, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο blog μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου