Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

 Πρόγραμμα «Πέρα Από την Ψευδαίσθηση»

 

«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

 


 Το Πρόγραμμα

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια πνευματική βιβλιοθήκη γεμάτη πληροφορίες για τον κόσμο και τα πάντα μέσα σε αυτόν - κάθε άτομο και γεγονός, παρελθόν και παρόν. Η πρόσβαση στα αρχεία μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το παρελθόν, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, να αποδεσμεύσετε μπλοκαρίσματα και να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Τα Ακασικά Αρχεία είναι ελκυστικά για όσους αναζητούν επιτεύγματα, γιατρειά, και προσωπική ανάπτυξη. Καθώς επίσης και σε όσους θέλουν να εμπνευστούν.

 

Υπάρχει τόση δύναμη και δυνατότητα που περιμένει στα αρχεία. Το διαδικτυακό εργαστήριο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ» είναι μια τριλογία που σας εκπαιδεύει πώς να εξερευνάτε αυτήν την πολύτιμη πηγή ενέργειας και πληροφοριών. Με την ολοκλήρωση του ψυχοεκπαιδευτικού αυτού εργαστηρίου θα είστε σε θέση να γνωρίζετε:

 

• Τι περιέχουν τα Ακασικά Αρχεία και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά

• Πώς να ταξιδέψετε στο αιώνιο χρονοδιάγραμμα για να διερευνήσετε το παρελθόν, το παρόν και το πιθανό μέλλον

• Πώς σας επηρεάζουν οι προηγούμενες ζωές σήμερα και τι μπορείτε να κάνετε για να ξαναγράψετε αυτά τα αρχεία

• Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Ακασικά Αρχεία για να βρείτε τον σκοπό της ζωής σας, να επεκτείνετε τα ταλέντα σας, και να βρείτε μεγαλύτερη επιτυχία και χαρά σε αυτήν τη ζωή

• Πώς να προγραμματίσετε μελλοντικά γεγονότα στα αρχεία αυτής της ζωής και στις επόμενες ζωές

 

Οι δραστηριότητες που εμπεριέχονται σε ολόκληρο το πρόγραμμα, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το νόημα της ζωής σας, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τόσο την ενέργειά σας όσο και το μέλλον σας.

Το διαδικτυακό εργαστήριο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ» αποτελείται από τις εξής ενότητες:

1)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 16 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

2)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 10 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

3)   «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 10 διαδικτυακές συναντήσεις)

                             _________________________________________

 

 «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΚΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ»

(Ολοκληρώνεται σε 16 διαδικτυακές συναντήσεις)

 

Περιεχόμενο

 

Συνάντηση 1η: Εισαγωγή

     Τα Ακασικά Αρχεία  είναι μια δονούμενη αποθήκη πληροφοριών και ενέργειας, ένας μόνιμα υπάρχων συντονισμός που επεκτείνεται στη ζωή μας και στο ίδιο το Σύμπαν. Βρίσκονται μέσα στο μικρότερο σωματίδιο και στο μεγαλύτερο πεδίο. Είναι το σωματίδιο, το κύμα, η συνειδητότητα, η ενέργεια, και η πληροφορία της αιωνιότητας. Ενσωματώνοντας όλα τα μυστήρια της ζωής - της δικής μου, της δικής σας, το σύνολο της ζωής πριν από την έναρξη της ζωής, όπως τη γνωρίζουμε – τα αρχεία θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολύ μετά την εξαφάνιση του κόσμου που γνωρίζουμε.

     Υπάρχει μια λαχτάρα ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να αλλάξει τις δύσκολες συνθήκες μας, να κατανοήσει πώς και γιατί συμβαίνουν τα πράγματα όπως συμβαίνουν, και να γιατρέψουμε και να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας με τρόπους που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πολύ πιο ευτυχισμένη. Οι πληροφορίες στα Ακασικά Αρχεία μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε όλα αυτά τα πράγματα, και για το λόγο αυτό, το ενδιαφέρον γι’ αυτήν τη διαδικασία επεκτείνεται τόσο σημαντικά.

 

Μέρος Ι. Τι Είναι τα Ακασικά Αρχεία;

Συνάντηση 2η: Καλώς Ήλθατε στα Αρχεία

     Το ενδιαφέρον για τα Ακασικά Αρχεία έχει αυξηθεί πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά για όσους στοχεύουν σε επιτεύγματα, γιατρειά, και προσωπική ανάπτυξη.

     Τα Ακασικά Αρχεία χρονολογούνται από την Παλαιά Διαθήκη και τα πρώτα Βουδιστικά κείμενα, αλλά γράφτηκαν πολλά περί αυτών τον 19ο αιώνα από τον Rudolph Steiner, την H.P. Blavatsky και τον Edgar Cayce.

     Τρεις σημαντικές αλήθειες που αποκαλύπτονται από τα αρχεία είναι ότι αυτά υπάρχουν παντού γύρω μας, μπορούμε να τα δούμε και να διδαχθούμε από αυτά, και καταγράφουμε πληροφορίες όλη την ώρα.

     Πρακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να συντονιστείτε με τα Ακασικά Αρχεία είναι ο διαλογισμός, η βαθιά αναπνοή, και οι επιβεβαιώσεις. Η καθοδήγηση από τα Αρχεία αυξάνεται όταν διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και εστιάζετε στο να ζείτε από την καρδιά σας και όχι από το μυαλό.

Άσκηση: Διαλογισμός με επίκεντρο την καρδιά.

     Αυτή η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να ανοίξετε το κέντρο της καρδιάς σας, καθιστώντας σας πολύ πιο δεκτικούς στις πληροφορίες και τη δύναμη που διατηρούνται στην αιθερική σφαίρα, τη δονούμενη συνειδητότητα του Ακασικού Πεδίου.

 

Συνάντηση 3η. Ενέργεια και Πληροφορία: Η Αιωνιότητα Δονείται (Α)

     Είναι γνωστό πώς το DNA μπορεί να αποκαλύψει εκπληκτικές ποσότητες πληροφοριών για ένα άτομο. Είναι το Προσωπικό Αρχείο της φυσιολογίας κάποιου, αντιπροσωπεύοντας τη βιολογική φύση του κάθε ατόμου. Ωστόσο, υπάρχει μια αποθήκη πληροφοριών που υπερβαίνει ακόμη και αυτά τα συγκλονιστικά δεδομένα του DNA μας. Για κάθε άτομο, κάθε ομάδα, κάθε πολιτισμό και χώρα, τον ίδιο τον πλανήτη και πολύ πιο πέρα, κάθε λεπτομέρεια της ουσίας και της εμπειρίας καταγράφεται στα Ακασικά Αρχεία, τα οποία, όπως το DNA μας, μπορούν να βρεθούν ψάχνοντας πρώτα μέσα μας.

     Τα Ακασικά Αρχεία είναι δονούμενες ιστορίες, αλήθειες, και μελλοντικές δυνατότητες που διατηρούνται ακόμη και στα μικρότερα μέρη και διαχρονικούς χώρους. Κάθε μικρό πράγμα στο Σύμπαν, κάθε δόνηση και σωματίδιο κρατά τα αρχεία στο σύνολό τους. Τα αρχεία είναι ολογραφικής φύσης και είναι απελευθερωτικό να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτές οι σημαντικές πληροφορίες είναι εξαιρετικά προσβάσιμες, αντηχούν πάντα μέσα σας, περιμένοντας να τις αγγίξετε.

 

Συνάντηση 4η. Ενέργεια και Πληροφορία: Η Αιωνιότητα Δονείται (Β)

     Μοιραζόμαστε αρχεία με άλλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις σχέσεις, τις οικογένειες, τις κοινότητες, τους πολιτισμούς, τις θρησκείες, και τις χώρες μας.

     Έχουμε τη δύναμη να καθαρίσουμε την αρνητική, την μη υγιή, ή την χωρίς αγάπη ενέργεια τόσο από τα προσωπικά όσο και από αυτά που μοιραζόμαστε με άλλους αρχεία μας.

 

Άσκηση: Καθαρίζοντας τα αρχεία του χρόνου και του χώρου

 

Συνάντηση 5η. Τα Αρχεία – Τώρα και Πάντα (Α)

     Είσαι μια αιώνια ύπαρξη και τα Προσωπικά σου Αρχεία διατηρούν τις λεπτομέρειες κάθε εμπειρίας σε κάθε ζωή που έχεις ποτέ ζήσει. Η ώρα της ζωής σου είναι τώρα και πάντα. Αντί να τελειώνει, το πνεύμα σου μεταμορφώνεται επιστρέφοντας από τη μια ζωή στην άλλη. Η μετενσάρκωση απαντά σε πολλά ερωτήματα, όπως γιατί αισθανόμαστε ότι συνδεόμαστε με μερικούς ανθρώπους και γιατί κάποια μοτίβα είναι πιο δύσκολο να σπάσουν από άλλα.

     Επιστρέφουμε στη Γη για να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να μάθουμε και να φέρουμε μεγαλύτερη φώτιση στον εαυτό μας και στον κόσμο.

     Η διερεύνηση των προηγούμενων αρχείων μας μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε αρνητικές επιρροές και να προσελκύσουμε θετικές.

     Το μέλλον υπάρχει σαν καθαρό δυναμικό. Η ψυχή μας δημιουργεί μαθήματα για εμάς, αλλά τα μεγάλα γεγονότα της ζωής μας δεν έχουν σκηνοθετηθεί εκ των προτέρων και μπορούν να αλλάξουν.

 

Συνάντηση 6η. Τα Αρχεία – Τώρα και Πάντα (Β)

     Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσετε την απίστευτη δύναμη των αρχείων. Οι αποκαλύψεις συμβαίνουν συνήθως όταν είστε χαλαροί, ανοιχτοί και δεκτικοί. Αυτό είναι συνήθως μια λειτουργία της ύπαρξης όταν βρίσκεται στο άλφα επίπεδο της συχνότητας του εγκεφάλου, το οποίο είναι η πιο δεκτική και δημιουργική κατάσταση του νου. Τρόποι για να ανοίξετε τις πόρτες των αρχείων περιλαμβάνουν διαλογισμό, μηνύματα από το πνεύμα, Ακασική ανάγνωση, αυθόρμητη έμπνευση, διαίσθηση, και όνειρα.

 

 Άσκηση: Ο Διαλογισμός του Ιερού Ναού σου

     Μέσω αυτού του καθοδηγούμενου οραματισμού, μεταφέρεσαι στον δικό σου Ιερό Ναό, ένα μαγικό μέρος όπου μπορείς να συνδεθείς με τα Ακασικά Αρχεία και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς ποτέ. Μπορείς επίσης να προσεγγίσεις τον κόσμο των πνευμάτων, τον αγγελικό κόσμο, τους οδηγούς και τους δασκάλους σου, την οικογένεια, τους φίλους σου, ακόμα και τον ανώτερο εαυτό σου.

 

Μέρος ΙΙ. Όλα Σχετικά Με Εσένα

Συνάντηση 7η. Συνδέοντας το Παρόν με το Παρελθόν (Α)

     Η διερεύνηση της τρέχουσας ζωής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκάλυψης των αρχείων για δύο λόγους: βοηθά στο να ανοίξετε την πόρτα στο Ακασικό Πεδίο, και βοηθά στο να ανυψώσετε την επίγνωση σας σχετικά με τα συγκεκριμένα ζητήματα στα οποία θέλετε να εργαστείτε κατά την διερεύνηση των αρχείων σας.

     Οι προσωπικές προτιμήσεις, το επάγγελμα και τα ταλέντα σας, τα σχήματα συμπεριφοράς και οι σχέσεις είναι όλοι πιθανοί δείκτες  εμπειριών προηγούμενων ζωών.

     Τα κυρίαρχα συναισθηματικά και γνωσιακά σχήματα, όπως ο φόβος και η αυτο-κριτική, είναι ισχυροί δείκτες μαθημάτων της σημερινής ζωής που μεταφέρονται από το παρελθόν.

     Δεν είναι ασυνήθιστο για ζευγάρια, οικογένειες και άλλες ομάδες ανθρώπων να επιλέξουν να επιστρέψουν σε αυτήν τη γήινη εμπειρία μαζί. Όχι μόνο θέλουμε να επαναλάβουμε τις αγαπημένες μας σχέσεις, αλλά θέλουμε επίσης να επιλύσουμε τα δύσκολα ζητήματα που έχουμε βιώσει με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν μας. Για το λόγο αυτό τα αρχεία σχέσεων μας περιέχουν μερικές από τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της ψυχής μας.

 

Άσκηση 1: Έρευνα τόπου (HW)

Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις λαμβάνετε κάποιες ενδείξεις για πιθανούς τόπους που έχετε ζήσει στο παρελθόν.

Άσκηση 2: Ενδιαφέρον και δραστηριότητα (HW)

Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις ανοίγετε κάποιες πόρτες σε προηγούμενες ζωές.

Άσκηση 3. Διερεύνηση προβληματικών σχημάτων (HW)

Απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις για να δείτε τι εντυπώσεις λαμβάνετε για τα τρέχοντα σχήματα σας και τις πιθανές συνδέσεις τους με τα Προσωπικά σας Αρχεία σε Προηγούμενη Ζωή.

Άσκηση 4: Διερεύνηση Σχέσεων   (HW)

Απαντάτε σε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αφορούν τις σχέσεις σας.

 

Συνάντηση 8η. Συνδέοντας το Παρόν με το Παρελθόν (Β)

Feedback/Συζήτηση

Άσκηση 1: Έρευνα τόπου (HW)

Άσκηση 2: Ενδιαφέρον και δραστηριότητα (HW)

Άσκηση 3. Διερεύνηση προβληματικών σχημάτων  (HW)

Άσκηση 4: Διερεύνηση Σχέσεων (HW)

 

 

Συνάντηση 9η. Αποκαλύπτοντας τα Αρχεία του Παρελθόντος (Α)

     Η παρούσα ζωή σας επηρεάζεται από τα Αιώνια Αρχεία σας. Ζωή μετά τη ζωή το κάρμα σας καταγράφεται, αποκαλύπτοντας σχήματα στην ενέργεια, τις σκέψεις σας, και την συμπεριφορά σας προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Υπάρχουν τρεις τύποι επιρροών που είναι πιθανό να απαιτούν επανεγγραφή στα Ακασικά Αρχεία σας: α) Υπερβολικά φορτισμένα συναισθηματικά γεγονότα. β) Ζητήματα υγείας και σωματικά τραύματα, και γ) Σχήματα σχέσεων.

     Ένας από τους λόγους που η ψυχή σας επιλέγει να ενσαρκωθεί είναι καθαρά από επιθυμία να ζήσετε όλες τις δόξες που προσφέρει η ζωή. Μέσω της αντίληψης της ψυχής, οι δυσκολίες μας γίνονται ευκαιρίες, δρόμοι για βαθιά κατανόηση και μεγαλύτερη σύνδεση με την αιώνια ταυτότητά μας. Οι ευκαιρίες αυτές έρχονται με τη μορφή τριών σημαντικών καρμικών αιτιών, της επανάληψης, της αποζημίωσης, και της τιμωρίας. Οι τρεις αυτές καρμικές αιτίες μπορούν να γίνουν πραγματικά επιτακτικές, αλλά συχνά άγνωστες δυνάμεις στον καθορισμό του πεπρωμένου μας. Και τα Ακασικά Αρχεία δεν θα αποκαλύψουν μόνο ποιες είναι οι συγκεκριμένες επιρροές, αλλά μπορούν επίσης να δείξουν τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε τα ανεπιθύμητα μοτίβα μας.

 

Συνάντηση 10η. Αποκαλύπτοντας τα Αρχεία του Παρελθόντος (B)

     Η συνάντηση αυτή είναι μια άσκηση με τίτλο: ‘Βρίσκοντας μια καρμική αιτία στα Ακασικά σου Αρχεία’.

Πρόκειται για μια διαδικασία που σε παίρνε στην Αίθουσα των Αρχείων σου. Εσύ αποφασίζεις την καρμική αιτία για ένα ζήτημα, π.χ. σχέση ή άλλο πρόβλημα.

 

Συνάντηση 11η. Αλλάζοντας το Παρελθόν σου Μπορείς Να Αλλάξεις τα Πάντα (Α)

     Είναι το προβληματικό παρελθόν που πρέπει να ξαναγραφεί, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτό που μας επηρεάζει αρνητικά τώρα. Ό,τι κι αν είναι αυτό που περνάτε, ο αιώνιος εαυτός σας είναι ικανός να αφαιρέσει τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που πηγάζουν από το παρελθόν. Μόλις καταλάβετε τα ζητήματα που δονούνται στα Προσωπικά σας Αρχεία, είστε απόλυτα ελεύθεροι να αναδιαμορφώσετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Δεν είναι απαραίτητο να αντιστρέψετε κάθε επεισόδιο στο παρελθόν σας. Καθώς εργάζεστε στο να ξαναγράψετε το κύριο συμβάν, μπορείτε να θεραπεύσετε το πρόβλημα και να αντιστρέψετε τα ανεπιθύμητα σχήματα - ακόμη και αν αυτά διασχίζουν αρκετές ζωές. Αλλάζοντας αυτά τα αρχεία, μπορείτε να απελευθερωθείτε από το συμβάν και την επιρροή του. Μπορείτε να υποστηρίξετε οποιαδήποτε αλλαγή χρησιμοποιώντας επιβεβαιώσεις στην τρέχουσα ζωή σας και δεσμευόμενοι να ζήσετε στις ενδυναμωμένες ενέργειες που επιλέγετε στα πρόσφατα γραμμένα αρχεία σας του γεγονότος αυτού.

 

Συνάντηση 12η. Αλλάζοντας το Παρελθόν σου Μπορείς Να Αλλάξεις τα Πάντα (Β)

     Σε αυτήν τη συνάντηση σας δίνονται μερικές συμβουλές για να πάτε πίσω και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα βλέποντας γεγονότα από προηγούμενη ζωή.

Άσκηση: Βλέποντας τα Αρχεία Προηγούμενης Ζωής στον Ιερό Ναό.

Σε αυτήν την άσκηση θα μεταβείτε στον Ιερό Ναό σας και στην Οθόνη των Ακασικών Αρχείων, για να παρακολουθήσετε ένα συμβάν από προηγούμενη ζωή που συνδέεται με την εστιασμένη πρόθεσή σας.

 

Συνάντηση 13η. Αλλάζοντας το Παρελθόν σου Μπορείς Να Αλλάξεις τα Πάντα (Γ)

     Ξαναγράφοντας τα αρχεία ενός παρελθόντος γεγονότος, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές δονήσεις, να ξεκαθαρίσετε τα παλιά εμπόδια και να δημιουργήσετε νέα αρχεία που φέρνουν πιο ευτυχισμένες εμπειρίες στη σημερινή σας ζωή.

Άσκηση: Ξαναγράφοντας τα Αρχεία Προηγούμενης Ζωής.

 

Συνάντηση 14η. Αλλάζοντας το Παρελθόν σου Μπορείς Να Αλλάξεις τα Πάντα (Δ)

     Είτε πρόκειται για μια προηγούμενη ζωή είτε για μια παρούσα περίσταση, οι επιβεβαιώσεις που διατυπώνετε μέσα από την καρδιά σας μπορούν να προωθήσουν τις πιο υγιείς προθέσεις σας. Η τακτική χρήση των επιβεβαιώσεων μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση του παρελθόντος και στη δημιουργία νέων προθέσεων για το παρόν και το μέλλον.

     Η επιλογή σας να εφαρμόσετε τα καρμικά μαθήματά σας στη σημερινή σας ζωή όχι μόνο μετατρέπει το παλιό κάρμα, αλλά δημιουργεί υπέροχα αρχεία τιμής και ενδυνάμωσης στο παρόν και στο μέλλον.

 

Συνάντηση 15η: «Επίσκεψη στην Αίθουσα των Ακασικών Αρχείων»  - Καθοδηγούμενος Διαλογισμός

 

Συνάντηση 16η: Ανασκόπηση/Q&A/Συζήτηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και για το κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: psychologyandmore@gmail.com, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο blog μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου