Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Ζούμε τη ζωή μας με βάση αυτά που πιστεύουμε. Όταν σκεφτούμε την αλήθεια αυτής της δήλωσης, αναγνωρίζουμε αμέσως μια εκπληκτική πραγματικότητα: Πέρα από οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνουμε στη ζωή μας, οι πεποιθήσεις που προηγούνται των πράξεών μας είναι το θεμέλιο όλων όσων αγαπάμε, ονειρευόμαστε, γινόμαστε, και επιτυγχάνουμε .

     Από τις πρωινές τελετουργίες από τις οποίες περνάμε για να χαιρετίσουμε τον κόσμο κάθε μέρα, τις εφευρέσεις που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, την τεχνολογία που καταστρέφει τη ζωή μέσω του πολέμου – οι προσωπικές μας συνήθειες, τα κοινοτικά έθιμα, οι θρησκευτικές τελετές και ολόκληροι πολιτισμοί βασίζονται στις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις μας όχι μόνον παρέχουν τη δομή για τον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας, τώρα οι ίδιοι τομείς μελέτης που έχουν υποτιμήσει τις εσωτερικές μας εμπειρίες στο παρελθόν, μας δείχνουν ότι ο τρόπος που νιώθουμε για τον κόσμο γύρω μας είναι μια δύναμη που επεκτείνεται σε εκείνον τον κόσμο.

     Με αυτόν τον τρόπο, η επιστήμη πλησιάζει τις πιο αγαπημένες πνευματικές και λαϊκές παραδόσεις μας, οι οποίες πάντα μας έλεγαν ότι ο κόσμος μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αντανάκλαση αυτών που δεχόμαστε στις πεποιθήσεις μας.

     Με πρόσβαση σε μια τέτοια δύναμη ήδη μέσα μας, το να πούμε ότι οι πεποιθήσεις μας είναι σημαντικές για τη ζωή είναι λίγο. Οι πεποιθήσεις μας είναι ζωή! Οι πεποιθήσεις μας είναι εκεί που η ζωή αρχίζει και στο πώς συντηρείται. Από την ανοσολογική μας απόκριση και τις ορμόνες που ρυθμίζουν και εξισορροπούν το σώμα μας… έως την ικανότητά μας να θεραπεύουμε οστά, όργανα και δέρμα – ακόμη και να συλλάβουμε τη ζωή – ο ρόλος της ανθρώπινης πεποίθησης γίνεται γρήγορα το επίκεντρο στα νέα μέτωπα της κβαντικής βιολογίας και της φυσικής.

Από την 1η συνάντηση του σεμιναρίου «ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». Μπορείτε να δείτε την συνάντηση μας εδώ:

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου