Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

3 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΑΣ

Η αποτοξίνωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ενέργεια και να υποστηρίξετε το σώμα να αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες τοξίνες.  Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων μπορεί να επιταχύνει την αποτοξίνωση σας με ήπιο αλλά συγχρόνως και αποτελεσματικό τρόπο! Κάθε ημιπολύτιμος λίθος έχει διαφορετική δόνηση, μια διαφορετική θεραπευτική ενέργεια που λειτουργεί με τη δική σας χημεία για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του σώματος στις υψηλότερες δυνατότητες του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα περιστρέφονται γύρω από την απαλλαγή από την αρνητικότητα, της ενίσχυση της ίασης, και την υποστήριξη μιας πρακτικής αυτό-φροντίδας.

                                                   

Εδώ είναι μερικά εύκολα βήματα για αποτοξίνωση με τη χρήση ημιπολύτιμων λίθων για καθαρισμό, ανανέωση και ακτινοβολία.  Το αντίκτυπο που αυτές έχουν στο άγχος, κάνει τις πρακτικές αυτές μια βάση για τους πόνους που προκαλούνται από το άγχος, για να μην αναφερθούμε στις δυνατές τελετές ενίσχυσης της ομορφιάς, όπως η χαλαρωτική δύναμη ενός μπάνιου γεμάτου με εμπλουτισμένα με ημιπολύτιμους λίθους άλατα ή τις μάσκες προσώπου με σκόνη κρυστάλλων που το δέρμα σας θα λατρέψει. 

Δύο από τους αγαπημένους μου κρυστάλλους για αποτοξίνωση που είναι ασφαλείς για το νερό και το δέρμα είναι:

                                       

Ροζ Χαλαζίας

Υπέροχος για την απελευθέρωση ακαθαρσιών για να καθαρίσει το δέρμα και να σας δώσει μια απαλή επιδερμίδα, ενώ συνεργάζεται επίσης με το τσάκρα της καρδιάς σας για να τονώσει την δύναμη της ζωής.  Ο ροζ χαλαζίας σας βοηθά να επιβραδύνετε και να εκτιμήσετε περισσότερο την ομορφιά και το θαύμα που είναι γύρω σας, καθώς και τα μοναδικά χαρίσματα που φέρνετε στον κόσμο.

 

Φεγγαρόπετρα

Η φεγγαρόπετρα εργάζεται στο να βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών και να αυξήσει την αφομίωση των θρεπτικών συστατικών, ενώ συνεργάζεται επίσης με το ενεργειακό σας σώμα για να καθαρίσει τα τσάκρα σας από την αρνητικότητα και να ενισχύσει την διαισθητική σας φύση.

                              

Ορυκτές Μάσκες Ημιπολύτιμων Λίθων

Η χρήση μιας μάσκας εμποτισμένης με σκόνη ημιπολύτιμων λίθων είναι ένας δυνατός τρόπος να αποτοξινώσετε και να καθαρίσετε το δέρμα. Δοκιμάστε μαύρη τουρμαλίνη και αμέθυστο – και οι δύο περιέχουν ηλεκτρικά φορτία και εκπέμπουν αρνητικά ιόντα και πολύ-υπέρυθρες ακτίνες.  Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι σε θέση να διεισδύουν σε όλα τα στρώματα του δέρματος σας, για να καταπραϋνουν απαλά, να τονώνουν και να αποτοξινώνουν το σώμα και το νου.  Τα αρνητικά ιόντα προσελκύουν τα τοξικά σωματίδια για να βοηθήσουν να τα βγάλουν έξω από το σώμα.  Είναι επίσης γνωστό ότι και οι δύο βελτιώνουν την κυκλοφορία, αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτιριδίων, και υποστηρίζουν την αναγέννηση των κυττάρων.

                                            

Μπάνια με Ημιπολύτιμους Λίθους

Το να προσθέσετε ημιπολύτιμους λίθους στα μπάνια σας με άλατα ή άργιλλο, θα αυξήσει τα αποτοξινωτικά αποτελέσματα και θα σας δώσει επί πλέον οφέλη. Η προσθήκη αχάτη ή καθαρού χαλαζία θα δώσει ακόμη περισσότερο καθαρισμό και γιατρειά στο δέρμα, ή για λίγο περισσότερη ανακούφιση από το στρες προσθέστε καπνιστό χαλαζία ή τυρκουάζ.  Ενισχύστε με αιθέρια έλαια – όπως λεβάντα ή μέντα – το να τα προσθέσετε στα άλατα πριν τα βάλετε μέσα στο νερό είναι το καλύτερο. 

                                             

Αποστάγματα Ημιπολύτιμων Λίθων

Η δημιουργία υψηλής δόνησης νερών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την εσωτερική αποτοξίνωση σας.  Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απαλό ελιξίριο τοποθετώντας καθαρούς, γυαλιστερούς ημιπολύτιμους λίθους μέσα σε ένα ποτήρι νερό και αφήνοντας το όλη τη νύχτα (τοποθετήστε το νερό κάτω από το φως του φεγγαριού για επιπλέον ενεργειακά οφέλη) ή τοποθετήστε το στον ήλιο για 2 έως 3 ώρες και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τους λίθους.  Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες στο μεταλλικό νερό σας, στο τσάϊ σας ή στα shakes, όπως επιθυμείτε καλύτερα, ή να το πίνετε σιγά-σιγά κατά την διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. 

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι ανεβάζουν την ενέργεια όταν τους κρατάτε, τους κοιτάζετε, ή τους φοράτε – το να τους χρησιμοποιούμε για να μας υποστηρίζουν στον καθαρισμό είναι ένα φυσιολογικό βήμα.  Δοκιμάστε κάποιο ή όλα από τα παραπάνω και θα ακτινοβολείτε!!

 

 Της Debra Haugen  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου