Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

«ΕΞΑΛΕΙΨΕ ΤΟ STRESS, ΒΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ»

           ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

Το άγχος σκοτώνει - δεν υπάρχει αμφιβολία. Σας αργο-τρώει, επηρεάζοντας το επίπεδο της ευτυχίας σας, καθώς και την επένδυση του στομάχου σας. Αυξάνει την αρτηριακή σας πίεση και βλάπτει άμεσα το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Καταπιέζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και επιτρέπει στις χρόνιες ασθένειες να σας κατακλύσουν - προκαλώντας πόνο, αναπηρία, ακόμη και θάνατο. Βασικά, το άγχος σας εμποδίζει να βιώσετε τις πολλές απολαύσεις της ζωής.

     Το άγχος είναι μια νοητική κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αρνητικές συναισθηματικές και σωματικές συνέπειες. Μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς, ή τουλάχιστον να μειωθεί σημαντικά, προσαρμόζοντας την αντίληψη και τις στάσεις σας και μαθαίνοντας απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές τεχνικές χαλάρωσης.

 

Περιεχόμενο του Σεμιναρίου

Με το σεμινάριο αυτό θα κάνετε ένα σημαντικό βήμα στο θεραπευτικό ταξίδι.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αναφερόμαστε στα εξής σημεία:

1.   Η Φύση του Άγχους/Stress

2.   Αιτίες του Άγχους/Stress

3.   Σημάδια και Συμπτώματα

4.   Άγχος και Ασθένεια

5.   Διαταραχή Μετα-τραυματικού Stress

6.   Μείωση του Άγχους και Ανοσοποιητικό Σύστημα

7.   Άγχος και Ανησυχία

8.   Άγχος και Πνευματικότητα

9.   Μια Tριπλή Προσέγγιση στη Μείωση του Stress

 

Άσκηση Μείωσης του Άγχους                       

     Η άσκηση μείωσης του άγχους που περιλαμβάνεται σαν καθοδηγούμενος οραματισμός είναι ένα δυνατό εργαλείο για αυτό-ίαση. Θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια βαθιά χαλάρωση. Θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τις οξείες και χρόνιες εντάσεις που κουβαλάτε συνεχώς στο σώμα και το νου σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια στην εσωτερική σας γαλήνη και ικανοποίηση και να προλάβετε ασθένειες και νοσήματα που σχετίζονται με το στρες.

     Το να θεραπεύετε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο είναι μια πράξη αυτό-αγάπης, επειδή αφιερώνετε χρόνο και δαπανάτε ενέργεια για να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας σωματικά και συναισθηματικά, φέρνοντας έτσι περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Θα διαπιστώσετε ότι η τακτική εξάσκηση θα παράγει βαθιά, μακροχρόνια αποτελέσματα.

_____________________________________________________________

Κόστος συμμετοχής: 50 Ευρώ

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σας.

https://forms.gle/uSvECfG75g6QXu459

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου