Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΟ ALBERTO VILLOLDO (Μέρος Β)

Ε: Είστε αναζωογονητικά ειλικρινής σχετικά με το θάνατο κατά το δεύτερο μισό του  One Spirit Medicine. Τον περιγράφετε ως «ένα μυστήριο δέους και τρόμου επειδή είναι ένα μεγάλο ταξίδι στο άγνωστο». Επιπλέον, λέτε ότι αν πεθάνουμε συνειδητά, μπορούμε να επισκεφθούμε και άλλες σφαίρες φωτός. Ωστόσο, η δυτική ιατρική είναι γνωστό ότι χορηγεί φάρμακα και παρεμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα σε μια προσπάθεια να αρνηθεί το αναπόφευκτο του θανάτου. Μπορείτε να προσφέρετε περαιτέρω σοφία όσον αφορά το να πεθαίνουμε «διαφορετικά» που οι άνθρωποι μπορούν να ενσωματώσουν στην καθημερινή τους ζωή τώρα και σε μελλοντική απώλεια;
         


Ε: Όλοι προσπαθούν να βρουν το δικό τους ενχείρημα αθανασίας. Για τον σαμάνο, η αθανασία είναι μια πιθανότητα, όχι κάτι δεδομένο. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε αρκετή συνειδητότητα ​​και αρκετή προσωπική δύναμη, η οποία αποκτάται μέσω της υπηρεσίας σε άλλους, μπορείτε να πάρετε τη συνειδητότητα ​​και την δύναμη σας στο υπερπέραν. Δεν χρειάζεται να έλθετε πίσω σε μόρια ενέργειας για να οργανωθείτε ξανά σε κάτι άλλο.

Η μεταφορά που μου αρέσει να χρησιμοποιώ είναι, αν πάρετε μια σταγόνα νερού και την ρίξετε σε ένα ποτήρι νερό, πού είναι αυτή η σταγόνα; Ξέρουμε ότι είναι εκεί, αλλά δεν είναι πλέον σε μορφή σταγόνας. Αυτό είναι που συμβαίνει στο ενεργειακό σας σώμα.

Θέλετε να διατηρήσετε την ταυτότητά σας έτσι ώστε όταν επιστρέψετε στην μεγάλη δεξαμενή της συνειδητότητας, κάποιος να είναι εκεί για να την δει. Ότι αυτός είσαι. Αυτή η συνειδητότητα ​​απαιτεί βαθιά μαθητεία και αφοσίωση στην πνευματική σας πρακτική ως πρώτη σας προτεραιότητα. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην εργασία σας, πηγαίνετε τα παιδιά σας στο σχολείο, κάνετε τις δουλειές σας και κάνετε ό, τι άλλο πρέπει να κάνετε. Η βασική σας ατζέντα για να πεθάνετε διαφορετικά είναι η πνευματική σας πρακτική.                                 


    


Ε: Περιγράφετε το φωτεινό σώμα ως «η λεπτή ουσία του ποιοι είμαστε», επί πλέον του να κάνουμε βήματα για να θεραπεύσουμε τα φυσικά μας σώματα. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και βασίζονται σε ψηφιακές συσκευές για να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να κάνουν τις δουλειές τους, υπάρχει όλο και περισσότερη επίγνωση για την ύπαρξη των γαλάζιων φώτων υψηλής ενέργειας και των βλαβερών επιπτώσεών τους στα μάτια. Μπορείτε να μας πείτε πώς η έκθεση στο τεχνητό φως, εκτός από άλλα τεχνητά υλικά, παρεμβαίνει ή όχι στο φωτεινό μας σώμα;

                                         

Α: Για να ξεκινήσουμε, για τους υπολογιστές σας, πρέπει να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται F.lux, το οποίο μειώνει το φως του υπολογιστή σας το βράδυ. Αφαιρεί το μπλε και σας δίνει τις πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις. Για εκατομμύρια χρόνια, διηγούμαστε ιστορίες γύρω από τη φωτιά - το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο φως - που διεγείρει και σταθεροποιεί την παραγωγή μελατονίνης στον εγκέφαλό σας. Η συνεχής έκθεση στο μπλε φως από διάφορες συσκευές παρεμβαίνει στην ικανότητά σας να κοιμηθείτε και να καταφέρετε να έχετε έναν ξεκούραστο νυχτερινό ύπνο. Θέλετε το μπλε φως το πρωί. Σας ξυπνά και σταματάει το σώμα σας να παράγει μελατονίνη.

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αυτή τη στιγμή, η συνειδητότητα
​​βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Η μία κατεύθυνση είναι ψηφιακή, βασισμένη σε πυρίτιο. Εμείς, όλοι μας, ανεβάζουμε τον εαυτό μας στο The Cloud και βγάζουμε το βύσμα από τον άνθρωπο γιατί είμαστε άνω-κάτω. Πρέπει να μας ταΐσετε. Λερώνουμε. Αυτό είναι ένα μονοπάτι.

                                      

Στον άλλο δρόμο, αυτή τη στιγμή που συμβαίνει τόσο μεγάλη οικολογική καταστροφή, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο που μεγαλώνει, γιατρεύεται και πεθαίνει διαφορετικά. Αυτό είναι το προνόμιο που εμείς, που είμαστε ενσαρκωμένοι σήμερα, έχουμε. Μπορούμε να γίνουμε αυτός ο άνθρωπος. Αυτό είναι το μονοπάτι που εγώ υπογράφω να πάρω! Αυτός ο δρόμος θα μας προστατεύσει από τα επιβλαβή στοιχεία.

                                         

Ε: Μου αρέσει που περιγράφετε τον άνθρωπο ως «φως παγιδευμένο στη μορφή». Τα γήινα σώματα μας αποτελούνται κυρίως από νερό. Πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικοί σχετικά με το νερό που καταναλώνουμε και πώς προστατεύουμε το σώμα μας από τις τοξίνες όπως τα ιχνοστοιχεία, το μόλυβδο και το χλώριο που βρίσκονται στο πόσιμο νερό;

Α: Δεν ξέρω αν θυμάσαι όταν ήσουν παιδί και έπαιζες με υδράργυρο. Λιγότερο από έναν αιώνα πριν, εάν κοβόσουν, η μητέρα σου θα σου έβαζε
mercurochrome. Λοιπόν, τελικά, το απέσυραν από την αγορά επειδή ήταν υδράργυρος και θα μπορούσες να δηλητηριαστείς!

Έχουμε εκτεθεί σε τόσες πολλές τοξίνες και ο οργανισμός αποθηκεύει τοξίνες στα λιποκύτταρα επειδή είναι τα πιο σταθερά μόρια. Ο εγκέφαλος είναι κατά ογδόντα τοις εκατό λίπος.

                                       

Τώρα, όταν ήμουν ιατρικός ανθρωπολόγος στη ζούγκλα, πήρα μια επιχορήγηση από μια Ελβετική φαρμακευτική εταιρία για να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν το επόμενο φάρμακο για να θεραπεύσει κυρίως τις δυτικές ασθένειες - καρκίνο, Αλτσχάιμερ, υπέρταση. Για μήνες, περνούσα από χωριά που δεν είχαν δει ποτέ ένα λευκό άνθρωπο. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά έρχονταν σε μένα και έτριβαν το δέρμα μου για να δουν αν η λευκή «βρωμιά» θα έφευγε. Επέστρεψα με άδεια χέρια επειδή αυτοί οι ντόπιοι χωρικοί δεν είχαν καρδιακή νόσο, καμία άνοια, ούτε καρκίνο. Φυσικά, δεν εκτίθονταν επίσης σε χημικά όπως ο μόλυβδος, το χλώριο και το φθόριο στο νερό ή τα παρασιτοκτόνα στο φαγητό τους.

                                          
Σήμερα, το πρώτο βήμα που όλοι πρέπει να κάνουμε είναι να αποτοξινωθούμε. Αποτοξινώστε τον εγκέφαλο έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ψυχοσωματική υγεία. Διαφορετικά, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ασθένειες. Από τη στιγμή που αποτοξινώσετε τον εγκέφαλο, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε καταστάσεις συνειδητότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε αυτός ο νέος άνθρωπος που γεννιέται στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Δημιουργήστε Υγεία

Έχετε ποτέ την αίσθηση ότι είστε προορισμένοι για κάτι σημαντικό σε αυτή τη ζωή; Στην πραγματικότητα, έτσι είναι! Ήρθαμε στη γη τώρα για να θεραπεύσουμε έναν αποκαλυπτικό κόσμο μαζί. Όταν θεραπεύετε τον εαυτό σας από μέσα, δημιουργείτε το βέλτιστο περιβάλλον για να ονειρευτείτε τον κόσμο που θα γίνει πραγματικότητα.

 

Της Elisabeth Sowecke

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου