Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ




Γνωρίζετε την δουλειά του Dr Masaru Emoto με το νερό; Ο Dr Masaru Emoto, Ιάπωνας ερευνητής, λέκτορας και αναγνωρισμένος συγγραφέας, φωτογράφησε χιλιάδες κρυστάλλους παγωμένου νερού επί σειρά ετών, κατά την διάρκεια της έρευνας του. Πριν καταψύξει το νερό, έγραψε επάνω σε δοχεία που το περιείχαν λέξεις και μετά συνέκρινε τους διάφορους κρυστάλλους. Όταν στο ένα δοχείο είχαν γραφτεί θετικές λέξεις όπως "Σε ευχαριστώ" και στο άλλο δοχείο αρνητικές λέξεις όπως "Ηλίθιε", τα δύο δείγματα ανέδειξαν τελείως διαφορετικούς τύπους κρυστάλλων. Οι "Σε ευχαριστώ" κρύσταλλοι ήταν ισορροπημένοι και καλοσχηματισμένοι, ενώ οι "Ηλίθιε" κρύσταλλοι ήταν κακοσχηματισμένοι και σπασμένοι. Η ενέργεια των λέξεων αντανακλάται στον σχηματισμό των κρυστάλλων, και ανάλογα με τις λέξεις, οι κρύσταλλοι μπορεί να είναι όμορφοι ή άσχημοι.

Καθώς το σώμα μας αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από νερό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το νερό μέσα μας επίσης περιέχει την ενέργεια των λέξεων. Εάν σκεφτούμε την ποιότητα του νερού, τότε είναι ευκολότερο να κατανοήσουμε την ενέργεια που περιέχεται μέσα του.
 
Τι μπορούμε να κάνουμε για να καθαρίσουμε όλο το νερό μέσα στο σώμα μας; Όταν εκθέτουμε το νερό σε καλές λέξεις, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία όμορφων κρυστάλλων, και αυτή είναι η απάντηση. Απλά, χρησιμοποιείται καλές λέξεις στην καθημερινή σας ζωή. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο εκφράσεις όπως "Σε ευχαριστώ" και "Σ' αγαπώ" έχουν μέσα τους νερό που είναι αγνό και όμορφο , και ομοίως, άνθρωποι που χρησιμοποιούν αρνητικές εκφράσεις όπως "Ηλίθιε!!" και "Αυτό δεν είναι καλό" πρέπει να περιμένουν ότι το νερό μέσα τους θα είναι κακοσχηματισμένο και διαταραγμένο.

Οι ωραιότεροι κρύσταλλοι που φωτογράφησε ποτέ ο Dr Emoto είναι εκείνοι που σχηματίστηκαν όταν το νερό εκτέθηκε στις λέξεις "Αγάπη και ευγνωμοσύνη". Όταν το νερό εκτίθεται στις λέξεις αγάπη και ευγνωμοσύνη, τότε είναι γεμάτο με την περισσότερη χαρά. Όταν κάνετε συνεχώς σκέψεις αγάπης και ευγνωμοσύνης, απλά δεν μπορεί παρά να αλλάξετε. Αυτές οι σκέψεις θα αλλάξουν το νερό μέσα σας, και το αποτέλεσμα χωρίς αμφιβολία θα είναι ένας αλλαγμένος εαυτός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου