Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ



Ένας καινούργιος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας. Την ίδια στιγμή, o μη βιώσιμος κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να παραμείνει. Και οι δύο κόσμοι καθρεφτίζουν τις πεποιθήσεις που τους κατέστησαν δυνατούς. Kαι οι δύο κόσμοι υπάρχουν ακόμη - αλλά μόνον για τώρα.
Από τις παγκόσμιες κρίσεις της τρομοκρατίας, τις οικονομίες που καταρρέουν, και τον πόλεμο... έως τις βαθιά προσωπικές πεποιθήσεις γύρω από την έκτρωση, τις σχέσεις, και την οικογένεια, τα θέματα που μας διχάζουν αντανακλούν ξεκάθαρα τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας και τον κόσμο μας. Η άγρια φύση των διχασμών μας είναι επίσης ξεκάθαρη ένδειξη ότι χρειαζόμαστε καινούργιους τρόπους σύμφωνα με τους οποίους θα σκεφτόμαστε τις πιό σημαντικές σχέσεις μας.
Καινούργιες ανακαλύψεις που αφορούν την προέλευση, το παρελθόν μας, και τις πιό βαθιά ριζωμένες ιδέες σχετικά με την ύπαρξη μας μας δίνουν λόγους να ξανασκεφτούμε τις παραδοσιακές αντιλήψεις που ορίζουν τον κόσμο μας και τις ζωές μας - αντιλήψεις που προέρχονται από τις λανθασμένες παραδοχές μιας ελιπούς και ξεπερασμένης επιστήμης. Και όταν το κάνουμε, οι λύσεις στις προκλήσεις της ζωής γίνονται εμφανείς, και οι επιλογές γίνονται ξεκάθαρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου