Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

18 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ) Είτε αφορά το να χάσουμε βάρος, να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα, ή να βρούμε το σύντροφο της ψυχής μας, το να προσπαθούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας μπορεί να μοιάζει με αγγαρεία. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για κάτι έξω από τον εαυτό μας, που μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να μην είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε. Ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να φτάσουμε στον επόμενο στόχο που πολλοί από εμάς χάνουμε το ταξίδι και ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η διαδικασία.

Τι και αν είστε πραγματικά ακριβώς εκεί όπου θα πρέπει να είστε, ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτσι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται σαν κάτι να λείπει και η ζωή τους είναι εκτός τροχιάς. Αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αντιστρέψουμε. Τι και αν στην πραγματικότητα τα καταφέρνετε στη ζωή πολύ καλύτερα από ότι παραδέχεστε; Σκεφτείτε ότι όλα όσα έχετε βιώσει ποτέ σας έχουν προετοιμάσει για το ποιος είστε τώρα και ποιος πρόκειται ακόμη να γίνετε.

Αν αισθάνεστε ότι δυσκολεύεστε να το καταλάβετε, δώστε στον εαυτό σας λίγο πίστωση. Είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, και εδώ είναι 18 σημάδια για να σας το υπενθυμίσουν:

1. Ξυπνάτε το πρωί χαρούμενοι και γεμάτοι ενθουσιασμό να ζήσετε την ημέρα σας.

2. Έχετε εγκαταλείψει την προσπάθεια να βρείτε το σκοπό σας και αντί αυτού ζείτε κάθε μέρα με σκοπό.

3. Γιορτάζετε συχνά το πόσο μακριά έχετε έρθει αντί να ασχολείστε με το πόσο μακριά θέλετε ακόμα να πάτε.

4. Βλέπετε ότι οι αποτυχίες είναι συχνά επιτυχίες καλυμμένες.

5. Διασκεδάζετε τις δυνατότητες και απολαμβάνετε την εξερεύνηση του αγνώστου.

6. Μπορείτε να δείτε τις αποτυχίες ως ευκαιρίες για να ευθυγραμμιστείτε ξανά με την ροή του σύμπαντος που θα σας κατευθύνει προς μια νέα κατεύθυνση ζωής.

7. Είστε απίστευτα ευγνώμων για τα πάντα στη ζωή σας.

8. Συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας ευγενικά, με συμπόνια και σεβασμό.

9. Έχετε σταματήσει να προσπαθείτε να αλλάξετε τους ανθρώπους ή να τους κάνετε να δουν την δική σας πλευρά. Αντί αυτού εκτιμάτε όλους για αυτό που είναι την κάθε στιγμή.

10. Έχετε σταματήσει να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους (ή τουλάχιστον να προσπαθείτε) και μπορείτε να γιορτάσετε τις επιτυχίες των άλλων.

11. Ακολουθείτε την καρδιά σας και αφήνετε τα όνειρά σας να κατευθύνουν τη ζωή σας.

12. Εργάζεστε προς την κατεύθυνση να εγκαταλείψετε τις προσδοκίες του πώς τα πράγματα υποτίθεται ότι πρέπει να γίνουν. Αντ 'αυτού αναγνωρίζετε ότι τα πάντα συμβαίνουν για σας, όχι σε εσάς.

13. Μπορείτε να δείτε την ομορφιά σε όλα και σε όλους.

14. Έχετε σταματήσει να περιμένετε για το καταπληκτικό και βλέπετε ότι η κάθε μικρή στιγμή έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

15. Είστε εντάξει με το να μην γνωρίζετε.

16. Γνωρίζετε ότι οι δύσκολοι δρόμοι οδηγούν σε θείους προορισμούς.

17. Δίνετε προτεραιότητα στην υγεία σας και τη δική σας ευτυχία. Αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά αν δεν λειτουργήσετε σωστά εσείς πρώτα.

18. Έχετε ανακαλύψει ότι το ταξίδι είναι πιο ενδιαφέρον από τον προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου