Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (Μέρος Β)

Πώς Ευθυγραμμίζεστε Με Τις Λύσεις;

 Παρά το πόσο αληθινά τα πάντα μπορεί να φαίνονται (χάρη στις ερμηνευτικές αισθήσεις μας), ο κόσμος μας δεν είναι στερεός.  Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς στον τομέα της κβαντικής φυσικής, αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα, στην πραγματικότητα είναι ένα ολογραφικό σύμπαν.  Αυτό σημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι σαν όνειρο όσον αφορά τη φύση της. Αν αυτό είναι αλήθεια, η επόμενη ερώτηση είναι, «Πώς μπορείτε να αλλάξετε ή να επηρεάσετε ένα όνειρο;» Σίγουρα δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να επηρεάσετε ένα όνειρο μέσω ωμής βίας, αλλά μπορείτε να επηρεάσετε ένα όνειρο μέσω της συνειδητότητας σας.

 

Πάρτε μια στιγμή και κοιτάξτε ολόγυρα – οτιδήποτε τώρα βλέπετε, ακούτε, μυρίζετε ή αισθάνεστε βιώνεται μέσω της συνειδητότητας σας. Προσπαθείστε να βρείτε κάτι (οτιδήποτε) που δεν βιώνεται μέσω της συνειδητότητας σας. Είναι αδύνατον.  Εδώ είναι το θέμα, η πραγματικότητα δεν βιώνεται απλά μέσω της συνειδητότητας σας – η πραγματικότητα προβάλλεται μέσω της συνειδητότητας σας. Με άλλα λόγια, χωρίς την συνειδητότητα σας, η πραγματικότητα, όπως την ξέρετε, δεν θα υπήρχε.  Κάνουμε μια ώριμη συζήτηση εδώ, επειδή μιλάμε σχετικά με το να πάρετε την πλήρη ευθύνη της ατομικής συνειδητότητας σας, και αν μπορέσετε να πάρετε ευθύνη για την συνειδητότητα σας, έχετε πάρει ευθύνη για την πραγματικότητα.  Αν θέλετε να αλλάξετε την πραγματικότητα, πρέπει να αλλάξετε μόνον την συνειδητότητα σας.

Έτσι, αν επικεντρώνεστε στο πρόβλημα, η συνειδητότητα σας και προβάλλει και βιώνει το πρόβλημα.  Όσο περισσότερο επικεντρώνεστε σε αυτό που δεν θέλετε, τόσο περισσότερο δημιουργείτε αυτό που δεν θέλετε – το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα εσείς να μένετε εγκλωβισμένοι σε έναν αιώνιο φαύλο κύκλο. Το πρόβλημα δεν μπορεί να αλλάξει για όσο εσείς δίνετε την ενέργεια/συνειδητότητα σας σε αυτό.

Αρνητική σκέψη είναι να επικεντρώνεστε σε αυτό που δεν θέλετε.

Θετική σκέψη είναι να επικεντρώνεστε σε αυτό που θέλετε.

Το θέμα είναι, να ενημερώνεστε για τα θέματα, και στη συνέχεια να μετατρέπετε την συνειδητότητα σας, προκειμένου αυτή να επικαλείται τις λύσεις.

 

Το Κλειδί Για Να Αλλάξετε την Συνειδητότητα

 

Εδώ είναι το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, «Πώς αλλάζετε την συνειδητότητα σας, έτσι ώστε να βιώσετε μια υψηλότερη εκδοχή της πραγματικότητας, γνωστή και ως λύση;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή πρέπει να είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε στον εαυτό σας. Ποιο είναι το ένα και μοναδικό πράγμα πάνω στο οποίο έχετε έλεγχο; Η απάντηση, φυσικά, είναι η φαντασία σας.  Σύμφωνοι, οι περισσότεροι από εμάς, έχουν φαντασία ανάλογη με τα τραίνα που φεύγουν – μας παίρνουν μαζί τους για βόλτα, και συχνά μας πηγαίνουν εκεί που δεν θέλουμε να πάμε.  Αλλά, αυτό συμβαίνει μόνον επειδή κανείς δεν σας έχει ποτέ δείξει πώς να διαχειρίζεστε και να κυριαρχείτε πάνω στην φαντασία σας.  Η φαντασία σας είναι το μαγικό ραβδί του Σύμπαντος – και εσείς είστε ο Μάγος!

Φαντασία είναι η ικανότητα να φαντάζεστε ότι κάτι (οτιδήποτε και τα πάντα) είναι υπαρκτά.

Παρατηρήστε ότι δεν λέω «οπτικοποίηση».  Η οπτικοποίηση είναι μέρος της φαντασίας και συχνά ένα ουσιαστικό μέρος, αλλά είναι μόνον ένα συστατικό.  Όταν φαντάζεστε κάτι, μπορείτε να το βλέπετε, να το ακούτε, να το μυρίζετε, να το γεύεστε και να το αισθάνεστε σαν να είναι ήδη έτσι.  Αν μόνον το οραματίζεστε, περιορίζετε την φαντασία σας.  Δεν έχει ο κάθε ένας την ικανότητα να οραματίζεται, αλλά ο κάθε ένας έχει την ικανότητα να φαντάζεται, με τον δικό του δυναμικό τρόπο.  Το τελικό συστατικό στην φαντασία είναι η πίστη.  Αν δεν πιστεύετε αυτό που φαντάζεστε, έχετε δημιουργήσει ένα όχημα χωρίς την ενέργεια για να τρέξει – έτσι δεν πρόκειται να σας πάει πουθενά.

 

Η Πίστη Είναι η Ενέργεια του Σύμπαντος που Αναφλέγει το Κβαντικό Πεδίο σε Δράση

 

Αν φαντάζεστε κάτι, αλλά έχετε αυτή την εσωτερική φωνή που επικρίνει τη φαντασία σας ή απαριθμεί όλους τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί ποτέ να είναι έτσι, έχετε χάσει το νόημα, και δεν είστε σε ευθυγράμμιση με την δημιουργική διαδικασία.  Δουλειά σας είναι να κάνετε μασάζ στην φαντασία σας ξανά και ξανά μέχρι να φτάσετε σε ένα σημείο όπου πιστεύετε στην φαντασία σας, ή για να το πούμε καλύτερα, πιστεύετε σε αυτό που φαντάζεστε.

Είναι η πίστη σας που ενεργοποιεί τις εικόνες να εκδηλωθούν.

Αν δεν πιστεύετε στην πραγματικότητα αυτού που φαντάζεστε, δεν είστε σε ευθυγράμμιση με την εκδήλωση του, και αν δεν είστε σε ευθυγράμμιση, αυτό δεν μπορεί να εκδηλωθεί στην πραγματικότητα σας – την συνειδητότητα σας. Αν λέτε ότι θέλετε κάτι, αλλά δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να το έχετε, έχετε αντιφατική ενέργεια.  Για να δημιουργήσετε συνειδητά μια καλύτερη πραγματικότητα, η ενέργεια σας πρέπει να είναι ανάλογη.  Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας πρέπει να είναι σε μια ευθεία για να προκύψει εκδήλωση.  Η πίστη σας είναι ένας δείκτης της ευθυγράμμισης σας.  Αν δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε αυτό που επιθυμείτε, η διαιρεμένη ενέργεια σας πηγαίνει σε αντίθετες κατευθύνσεις, εξουδετερώνοντας την δύναμη της επιθυμίας σας.

Μπορεί να σκεφτείτε, «Πώς μπορώ να ξέρω ότι μπορώ να το πιστέψω;»

Δεδομένου ότι οι πεποιθήσεις δεν είναι αληθινές μέχρι εσείς να τις κάνετε αληθινές μέσω της δύναμης της πίστης σας, εσείς επιλέγετε τι θέλετε να πιστέψετε.  Το θέμα είναι, μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε ονειρευτείτε.  Το Σύμπαν λέει πάντα ναι, αλλά αν εσείς δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να το έχετε, επειδή αισθάνεστε ανάξιοι, ή επειδή αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, δεν ταιριάζετε παλμικά σε αυτό που επιθυμείτε, και ως εκ τούτου, αυτό δεν θα εκδηλωθεί.  Μόνον ο εαυτός σας σας εμποδίζει να έχετε αυτό που θέλετε – τόσο σε παγκόσμια όσο και σε προσωπική κλίμακα.  Δουλειά σας είναι να φύγετε από τη μέση – να εγκαταλείψετε όλες τις πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν από το να γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε, και θα έχετε όλα όσα θέλετε – σε κάθε επίπεδο.  Αν κάνετε τη δουλειά αυτή, στο τέλος οι συνειδητά δημιουργικές πεποιθήσεις σας θα μετατραπούν σε μια αίσθηση γνώσης.  Μόλις ξέρετε κάτι, είναι το ίδιο σαν αυτό να έχει γίνει.

Το κλειδί για να υλοποιείτε την φαντασία σας είναι η Γνώση ότι αυτό έχει ήδη γίνει.  Αυτό είναι το Μυστικό Όλων των Εποχών!

 

 
Της
Nanice Ellis 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου