Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (Μέρος Γ)

Σταματήστε να Φαντάζεστε Ό,τι Δεν Θέλετε!

 

Γιατί να φαντάζεστε κάτι που δεν θέλετε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος, αλλά το κάνουμε επειδή έχουμε προγραμματιστεί να το κάνουμε. Από την εποχή που ήμασταν πολύ νέοι, έχουμε εκπαιδευτεί από τους γονείς, τους δασκάλους, την κοινωνία και τα ΜΜΕ να επικεντρωνόμαστε σε ό,τι είναι λάθος έτσι ώστε να μπορούμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας από τον κίνδυνο.  Ο κόσμος ψιθυρίζει στα αυτιά μας, «Να φοβάσαι και να προσέχεις τον κίνδυνο». Εκείνοι που μας αγαπούσαν νόμιζαν ότι έκαναν καλό, ενώ άλλες κοιμισμένες πηγές μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για την επιτυχία σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω. 

Έτσι, τώρα ίσως να σκέφτεστε, «Τι γίνεται με αυτές τις αρνητικές δυνάμεις που φαίνεται ότι κυβερνούν τον κόσμο;» Πώς τις ξεπερνάμε; Λοιπόν, πρώτα, μπορείτε να σταματήσετε να εργάζεστε για αυτές.  Αν εστιάζεστε σε αυτό που είναι λάθος στον κόσμο, στην πραγματικότητα, εργάζεστε για αυτές.  Για να συνεχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, χρειάζονται την δική μας συμμετοχή – μας χρειάζονται να κρατάμε την φαντασία μας επικεντρωμένη στα προβλήματα. Αν πάρουμε την δύναμη μας πίσω επιλέγοντας να έχουμε τον έλεγχο της φαντασίας μας (πάνω σε τι επικεντρωνόμαστε), θα χάσουν την ενέργεια και τη δύναμη που απαιτείται για να κρατήσουν το όλο πράγμα σε λειτουργία.  Και, το γνωρίζουν αυτό.  Γιατί νομίζετε ότι βομβαρδιζόμαστε μέσω των ΜΜΕ και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας με τόσο πολύ φόβο και αρνητικότητα; Μας χρειάζονται για να χρησιμοποιούμε την φαντασία μας για να κρατάμε όλο το show σε λειτουργία.  Αν στρέψουμε πλήρως την προσοχή μας στις λύσεις, θα βιώσουμε μια κβαντική στροφή σε όλον τον πλανήτη.  Δεν χρειάζεται ολόκληρο τον κόσμο – χρειάζεται μόνον ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων μέχρι να φτάσουμε ένα χαμηλό όριο και το παλιό σύστημα καταρρέει και το καινούργιο αναδύεται – όχι από τη σκόνη, αλλά από την Φωτιά της Φαντασίας.

Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν «κακοί» εκεί έξω – τα πάντα βιώνονται μέσω της συνειδητότητας σας, και ως εκ τούτου εσείς είστε αυτός που θρέφει και διαιωνίζει αυτήν την παλιά πραγματικότητα.  Διεκδικήστε εκ νέου την συνειδητότητα σας από την αρνητικότητα, και αυτή θα αρχίσει να διαλύεται.

Αν αντιλαμβάνεστε πόλεμο, φανταστείτε ειρήνη.

Αν αντιλαμβάνεστε φτώχεια, φανταστείτε αφθονία για όλους.

Αν αντιλαμβάνεστε καταπίεση, φανταστείτε παγκόσμια ειρήνη.

Αν αντιλαμβάνεστε φόβο ή μίσος, φανταστείτε άνευ όρων αγάπη.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί να εξασκηθείτε στο να φαντάζεστε γιατρειά, λύση και εξέλιξη; Όσο καιρό χρειαστεί.

 

Αυτό Σημαίνει Ότι Εμείς Δεν Αναλαμβάνουμε Δράση;

 Φυσικά όχι, οποιαδήποτε στροφή απαιτεί την φυσική ενσωμάτωση στην πραγματικότητα, πράγμα που σημαίνει δράση.  Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της ανάληψης δράσης που παρακινείται από τον φόβο και της δράσης που εμπνέεται από την θεία ευθυγράμμιση.  Αν δράσετε χωρίς πρώτα να ευθυγραμμιστείτε με τη λύση, η δράση σας είτε είναι άσκοπη, ή βοηθά το πρόβλημα.  Αν, εν τούτοις, ευθυγραμμιστείτε πρώτα με την λύση μέσω της φαντασίας σας και στη συνέχεια αναλάβετε εμπνευσμένη δράση, η δράση σας θα κινηθεί με τη δύναμη και την ένταση ολόκληρου του Σύμπαντος.  Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επικαλεστείτε τη Δύναμη του Σύμπαντος!

 

Το «Πώς» Δεν Είναι Δική Σας Δουλειά

 Μπορεί να είναι εύκολο να φαντάζεται κανείς ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα πρόβλημα, αλλά συχνά κολλάμε στις λεπτομέρειες του «πώς» μπορεί αυτό να γίνει. Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να πάμε από εδώ στη λύση.  Όταν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το «πώς», μας κυριεύει το άγχος, χάνουμε ενέργεια και μπλοκάρουμε την θετική αλλαγή.

Προκειμένου να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη αυτή δύναμη της φαντασίας, είναι σημαντικό να αφήσουμε το «πώς». Το «πώς» δεν είναι δική σας δουλειά σε αυτό το σημείο της δημιουργικής διαδικασίας.  Το «πώς» είναι πιθανόν να συνεπάγεται λεπτομέρειες που ο ανθρώπινος νους σας δεν μπορεί ενδεχομένως να συλλάβει ή να καταλάβει σε αυτό το σημείο.  Οι λεπτομέρειες είναι επίσης πιθανόν να περιλαμβάνουν θαύματα που φαίνονται να είναι πέρα από την λογική.  Έτσι, μην ανησυχείτε για το «πώς».  Το «πώς» είναι δουλειά του Σύμπαντος – όχι δική σας.

Για πολλούς από εμάς, δουλειά μας είναι απλά να εξασκηθούμε στο να φανταζόμαστε ειρήνη, αγάπη και αρμονία.  Είναι το εγώ που θέλει ένα απτό μέρος για να παίζει, αλλά ο πιο σημαντικός ρόλος στη μεταμόρφωση είναι το μέρος της φαντασίας.

Έχοντας πει αυτά, αν είναι γραφτό να εφαρμόσετε το «πώς», το «πώς» θα αποκαλυφθεί σε σας ακριβώς τη σωστή στιγμή και με τη σωστή σειρά.

Αν είναι δουλειά σας να συμμετέχετε στην απτή εκδήλωση της λύσης, θεϊκή νοημοσύνη θα σας δώσει το «πώς» με έναν τρόπο που θα μπορείτε να συνεισφέρετε μέσω των χαρισμάτων και των ταλέντων σας ή θα καθοδηγηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση με τρόπους που δεν μπορείτε πιθανόν να φανταστείτε.  Αυτό είναι όλο μέρος του μεγάλου σχεδίου της δημιουργίας.

Αν είναι γραφτό να συμμετάσχετε ή να συμβάλετε έμπρακτα στην λύση, είναι σημαντικό να έχετε πρόσβαση στην πηγή της λύσης αυτής.  Αν δεν είστε συνδεδεμένοι, ακόμα και αν είχατε ένα ρόλο να παίξετε, δεν θα είστε σε θέση να εκτελέσετε τον ρόλο σας.

Αυτό είναι γραμμένο από την οπτική γωνία της παγκόσμιας αλλαγής, αλλά αυτό που είναι αλήθεια σε μεγάλη κλίμακα είναι επίσης αλήθεια για σας στην προσωπική σας ζωή. Οι ίδιες ακριβώς αρχές ισχύουν, και αν επικαλείστε τις αρχές αυτές στην ζωή σας, έχετε την δυνατότητα να είστε ένας πραγματικός Δημιουργός

1.   Παρατηρήστε τι είναι λάθος.

2.   Φανταστείτε την καλύτερη δυνατή λύση.

3.   Ευθυγραμμιστείτε με τη λύση μέσω της δύναμης της πίστης σας.

4.   Λάβετε εμπνευσμένη δράση

 

Αυτή Είναι η Πρόσκληση σας

 Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία που μας λένε ότι είμαστε αδύναμοι και ευάλωτοι, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.  Είστε ισχυροί και δυνατοί πέρα από οτιδήποτε έχετε ποτέ διδαχτεί και σας έχουν ποτέ πει.  Δεν χρειάζεται να περάσετε ένα τεστ ή να αποδείξετε τίποτα για να έχετε πρόσβαση στη δύναμη σας.  Είναι ακριβώς εκεί, μέσα σας τώρα, με τη μορφή της Συνειδητής Φαντασίας σας.

Σας προσκαλώ να μπείτε στον θεϊκό ρόλο ως Μεγάλος Δημιουργός και να πάρετε την ευθύνη του νου σας μια για πάντα.  Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δαμάσετε έναν ανεξέλεγκτο νου, αλλά μπορείτε να το κάνετε.  Αν περνάτε ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα φαντάζοντας κάτι θετικό για τον κόσμο, όπως ειρήνη και αφθονία, θα συμβάλετε στην εξέλιξη του πλανήτη και στην γιατρειά της ανθρωπότητας.  Και, μην ξεχνάτε να φαντάζεστε τη ζωή που θα σας φέρει την περισσότερη αγάπη, ειρήνη και χαρά! Είμαστε σε αυτό όλοι μαζί!

 

 Της Nanice Ellis 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου